Random

Secret Santa – 10 cadouri sub 60 lei

15/12/2015

Secret Santa se practică din ce în ce mai mult şi la noi: la muncă, la şcoală, între prieteni…Ideea de bază este să te transformi într-un Moş Crăciun secret pentru un coleg sau un prieten. De obicei, pentru astfel de cadouri bugetul este destul de mic! Aşa că am pregătit pentru voi câteva idei de cadouri sub 60 lei ! 

 

Un fular călduros este un cadou perfect pentru Crăciun. Cel din poză este de la H&M şi îmi place pentru că se potriveşte oricui. Iar combinaţia de culori alb/negru merge cu orice ! L-am văzut în magazin şi este super moale şi pufos!

Tot la H&M am văzut  şi nişte pantaloni de pijama frumoşi rău de tot! Aveau mai multe modele, dar mie mi-au căzut cu tronc ăştia cu imprimeu crăciunesc: fulgi de nea albi şi simpatici pe fond roşu. Pijamalele sunt flauşate ceea ce înseamnă că sunt şi super călduroase.

Şi pentru că suntem la capitolul “moale, pufos şi călduros” m-am gândit şi la o pereche de şosete groase, potrivite pentru mers la munte şi jucat în zăpadă. Sau pur şi simplu pentru stat prin casă!  Cele din poză sunt H&M.

O cană haioasă, specială pentru iarnă. În perioada asta se găsesc cam peste tot:în magazine, supermarketuri sau târguri de Crăciun şi nu sunt deloc scumpe. Mmmm! Merg perfect pentru savurat o ciocolată caldă! Yummy! După ce termin de scris pe blog merg să-mi fac şi eu o ciocolată!

O bombonieră plină cu bomboane de pom! Pe cele de la Handmadeart le găsiţi pe site-ul lor sau la târgurile de Crăciun. Îmi plac mult produsele lor! Am câteva lucruri şi s-au păstrat impecabil! Sunt superbe!

Oul Kinder Surprise Maxi poate fi o surpriză plăcută pentru oricine. Copilul din noi se va bucura să descopere o jucărie învelită în ciocolată! Mie una cel puţin mi-ar plăcea să primesc un ou Kinder cu surprize!

Un set de cosmetice de la The Body Shop. Au foarte multe  seturi, care de care mai interesante! Cele în formă de cub conţin un burete de baie şi două mini produse: un gel de duş şi o loţiune de corp. Gama mea preferată de la ei este cu moringa, dar au o grămadă de arome, inclusiv câteva arome speciale pentru Crăciun!

Oglinda de poşetă! Orice fată apreciază o oglindă frumoasă, micuţă şi perfectă pentru geantă! Am văzut la Accessorize câteva modele drăguţe!

O agendă pentru scris vrute şi nevrete! Glumesc, dar cam toată lumea foloseşte o agendă mai mică sau mai mare. Fie pentru organizarea activităţii zilnice, fie pentru liste, fie pentru scris câteva rânduri din când în când…Şi sunt o mulţime de opţiuni: simple sau haioase, liniate sau cu pagini albe!

 

Crema de mâini este apreciată de orice femeie! Mâinile noastre trebuie îngrijite mereu, sunt cartea noastră de vizită. Iar cele de la L’Occitane mi se par foarte, foarte bune! Se găsesc în mai multe variante, deci aveţi de unde alege!

Sper să vă ajute ideile mele de cadouri! 

 

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply coco 15/12/2015 at 5:34 PM

    abia astept ziua de sambata sa particip la unul 🙂

  • Leave a Reply