Favourites Random

Top 5 produse recumpărate (skincare)

31/01/2016

 

1. Avene Cleanance SPF 50 este cel mai recumpărat produs al meu. Intră repede în piele, nu lasă pelicula aceea albă şi lucioasă, iar fondul de ten se aplică fără probleme peste! Am renunţat să mai ţin minte câte tuburi am consumat până acum! Singura problemă este că iarna nu prea se găseşte în farmacii şi trebuie să-mi fac stoc pe finalul verii! Şi pentru că ăsta e singurul minus, pe mine una m-a cucerit!Am încercat foarte multe produse cu SPF pentru faţă: Bioderma, La Roche Posay, Paula Choice etc etc etc. Însă gama Cleanance de la Avene mi se pare cea mai potrivită pentrul tenul meu mixt cu tendinţe acneice.

2. Loţiunea tonică exfoliantă Clarins. Exfoliere şi tonifiere în acelaşi timp? Sună bine! Şi se şi simte bine! Are o textură uşor uleioasă şi îmi lasă tenul catifelat, luminos. Ce îmi place mult la loţiunea asta este că o pot folosi zilnic pentru că nu este “tare”. Am început treptat: o dată pe săptămână, de două ori, o dată la două zile şi acum am ajuns la folosire zilnică! Alte loţiuni de acest tip pot fi un pic mai puternice şi nu pot să le folosesc chiar în fiecare zi. O folosesc dimineaţa, urmată de crema cu SPF. Îmi place foarte mult loţiunea de la Clarins şi o să continui să o recumpăr! V-am povesti despre ea mai demult aici.

3. Alpha-H Liquid Gold este tot un exfoliant chimic (ştiu, ştiu. Altul! ) pe bază de acid glicolic . A fost dragoste la a doua cumpărare! Prima dată, nu prea vedeam ceva deosebit. Îmi spuneam că am greşit când mi l-am luat. Apoi, după ce am terminat prima sticluţă, am văzut diferenţa pe tenul meu. Arată mai bine, iar semnele  lăsate de coşuri se estompează mai repede. Desigur, ca după orice exfoliant chimic, trebuie obligatoriu folosită o cremă de protecţie solară. Îl folosesc seara, cam de două ori pe săptâmână, iar a doua zi folosesc SPF-ul 50 de la Avene.

4. Masca de faţă cu acid glicolic de la Ren. Ador masca asta! Lasă pielea luminoasă, curată! Este alegerea mea pentru zilele de răsfăţ maxim. Asta se întâmplă cam o dată la 2 săptămâni, când îmi organizez un mini-spa la mine acasă! Ahhh! Relaxare!

5. Cremele  La Roche Posay Effaclar Duo şi Effaclar A.I. Le-am pus pe ambele la un loc pentru că sunt combinaţia perfectă. Effaclor Duo este foarte bună pentru coşurile inflamate, în timp ce  Effaclar A.I. îmi place pentru lupta împotriva coşurilor ajunse la stadiul de vulcan noroios, deja formate în toată splendoarea lor. Le folosesc strict ca tratament local pentru că am observat că usucă puţin tenul dacă mă dau pe toată faţa.

În ultimul timp, încerc să fiu mai atentă cu ce pun pe faţă. Vreau ceva mai mult decât o simplă hidratare!   Nu ştiu, mi se pare foarte greu să descoperi creme, loţiuni şi poţiuni la care tenul să reacţioneze ok.  Şi mă bucur că am reuşit să găsesc câteva produse cu care mă înţeleg bine!

Care a fost ultimul vostru produs recumpărat ?

 
 
 
 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Cherry Queen 02/02/2016 at 5:54 PM

  ultimul produs recumparat de mine a fost micelara de la Garnier. 😀
  puup!

  http://cherryqueendee.blogspot.com/

 • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 03/02/2016 at 9:12 PM

  Si mie imi place! Chiar acum o folosesc. De fapt, e pe terminate! 🙂 :*

 • Leave a Reply