Random

Jurnal pe 5 ani : Q & A a Day

11/02/2016

Ideea de a ţine un jurnal m-a atras întotdeauna! Mi se pare extraordinar să-ţi poţi citi gândurile de la 15, 20 sau 30 de ani! Uneori poţi vedea că nu te-ai schimbat prea mult, iar alteori citeşti şi îţi vine să-ţi dai două palme de prostiile pe care le vezi scrise! :)) Păstrez încă jurnale din generală şi din liceu! Sunt amintiri frumoase! 

Q & A a Day- 5 year journal mi se pare un concept foarte mişto ! Practic, este o agendă, un jurnal cu întrebări zilnice în limba engleză. În fiecare zi ai de răspuns, în câteva rânduri, la diverse întrebări. Partea interesantă este că poţi folosi acelaşi jurnal timp de 5 ani de zile şi să-ţi vezi gândurile din fiecare an parte.

Întrebările sunt diverse. Spre exemplu: How did you get to work today?Who do you think is cute ? What did you have for dinner ? What’s the craziest thing you’ve done for love ? Write the first sentence of your autobiography ? What can you smell right now ? What expression do you overuse? How do you describe home ? Write down your last sent text message . Do you need a cold shower ?etc

 Ce m-a atras pe mine foarte mult este faptul că întrebările duc la răspunsuri scurte, succinte. Ai patru rânduri pentru fiecare an în parte! Ceea ce înseamnă că nu durează mai mult de câteva minute să scriu în jurnal!

 Coperta este cartonată, solidă, iar paginile sunt dintr-o hârtie groasă, puţin lucioasă. Pare foarte bine făcut şi legat. Eu îl am de un an de zile şi nu s-a deteriorat deloc! Şi pentru că un pic de golden glow nu strică niciodată, foile au marginile aurite. Îmi place! Este foarte simpatic! În plus, este şi destul de mic şi nu ocupă mult spaţiu!

 L-am comandat de pe Bookdepository. Este o librărie online din Marea Britanie . Mi-am mai comandat cărţi de la ei şi sunt foarte serioşi! Nu am avut niciodată probleme. Bonus: au transport gratuit!

 Preţul este de aproximativ 18 euro, dar acum este redus la 14 euro. Am văzut şi alte variante pentru acest tip de jurnal: pentru copii, pentru mămici, pentru cupluri. Există tot felul de astfel de agende!

 Mie una îmi place foarte mult ! Să văd ce am scris, ce am  gândit în urmă cu an de zile este super interesant! Este şi mai uşor de  ţinut un jurnal aşa: scurt şi la obiect! Mai ales că timpul îmi este mai mereu insuficient!

Voi ţineţi un jurnal ?

 

 

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Cherry Queen 12/02/2016 at 9:33 AM

  e superba aceasta carticicaaa! o vreau si eu neaparat! 🙂
  puuuup!

  http://cherryqueendee.blogspot.com

 • Reply Loredana M. 10/03/2016 at 2:49 PM

  Ce frumusel este!!!
  EU am agende…am asa multe, ca nu stiu pe care sa o incep prima!!! Fratele meu ma aprovizioneaza de regula cu niste frumuseti! 🙂
  In general. folosesc o agenda pentru blog – pentru a-mi nota idei, cumparaturi, articole si inca una mica…mai mult un carnetel, pe care il am in geanta! Imi mai notez idei, ce anume gasesc de incercat, testat…si mai nou, apartamente si locatii! :))

  • Reply andreea.beautyletters@gmail.com 13/03/2016 at 4:48 PM

   Si eu am o gramada de agende: pentru job, pentru blog etc…Q&A a Day mi se pare mai interesant pentru ca e un soi de mini-jurnal! 🙂

 • Reply Beauty Insider 31/03/2016 at 9:58 PM

  vaaai cat de tare este jurnalul! eu nu pot sa tin jurnale, am incercat ani la rand, dar zau ca pentru un asemenea jurnal as face-o!

  • Reply Andreea 31/03/2016 at 10:09 PM

   Nici eu nu am fost capabila sa scriu constant intr-un jurnal pana acum! Am mai avut jurnale, dar scriam cand imi aduceam aminte….Dar Q&A a Day mi se pare mult mai usor de tinut. La fel de rapid ca si cum ai trimite un sms! 🙂

  Leave a Reply