Nails Reviews

Oja zilei: Bourjois Flambant rose

13/02/2016

Bourjois – 4 Flambant Rose este una dintre ojele cele mai bune, calitativ vorbind, pe care le-am încercat până acum! Am purtat-o muuult! În ultimul timp am avut două direcţii simple la capitolul unghii: roşu sau nude! Şi atunci când mergeam pe nuanţe de roşu, Flambant Rose câştiga detaşat.

Este extrem de pigmentată şi are o textură un pic mai groasă faţă de ojele obişnuite. Se aplică frumos, fără dungi şi cel mai important: îmi rezistă pe unghii până la 5 zile (fără să sară). Mega like! O am de aproape un an, fără exagerări şi se comportă la fel de bine ca în prima zi!

Pentru că oja este mai groasă trebuie şters excesul de pe pensulă, dar nu mi se pare o problemă treaba asta.  Apropo de pensulă, este lată şi acoperă unghia repede. Iniţial, mai pictam şi pe lângă, dar acum m-am învăţat cu ea şi nu mai am probleme!

Flambant Rose este un roz roşiatic. De fapt, bate mai mult spre roşu decât spre roz. Îmi place cum se vede pe unghiile  mele scurte! Este lungimea pe care o agreez în ultimul timp şi nu toate nuanţele arată frumos pe unghii scurte.

Sticla are 10 ml, iar pe lateral este scris cu litere în relief Bourjois. Mi se pare un detaliu simpatic! Forma nu mai este pe rotund ca la mai toate sticlele de ojă, ci pe triunghi. Este interesantă!

Mai am o nuanţă din gama La Laque (02 Chair et tendre), dar nu mi se pare la fel de bună.  Nu se aplică la fel de frumos, din păcate! Cu toate acestea, mă tentează  să-mi iau şi alte nuanţe. Dar voi alege tot ceva mai puternic. Am văzut un mov drăguţ la ei la stand! Cred că va fi următoarea ojă cumpărată! :)) Şi pentru că tot veni vorba de shopping, preţul este de aprox. 30 lei. Depinde de magazin.

 Ce ojă aveţi acum pe unghii ?

 
 You Might Also Like

4 Comments

  • Reply coco 14/02/2016 at 12:26 PM

    este superba nuanta!

  • Reply Oja zilei: Pink Pocket de la Bourjois - Beauty Letters 12/06/2016 at 8:27 PM

    […] se aplică frumos, rezistă şi arată super pe unghii. V-am şi povestit despre ea pe blog, aici. De aceea, atunci când am zărit la standul Bourjois câteva nuanţe noi, nu am rezistat. […]

  • Reply Fit for a queen - Argint pe unghii de Crăciun - Beauty Letters 21/12/2016 at 8:37 PM

    […] Alegerea mea pentru manichiura de Sărbători era de cele mai multe ori oja roşie. Dar anul acesta am zis să schimb. Să aleg ceva mai îndrăzneţ! Nu mă înţelegeţi greşit. Îmi plac unghiile roşii. Dar parcă au devenit banale pentru mine. Sunt soluţia mea salvatoare atunci când sunt în pană de idei. Cred că de asta m-a şi plictisit ideea de red nails for Christmas. Apropo, dacă vreţi să vedeţi ce ojă roşie îmi place: click aici. […]

  • Leave a Reply