Empties Random

Empties sau noi produse consumate #March Edition

30/03/2016
Produse consumate

Iată, se încheie şi luna martie! A trecut foarte repede! Sau poate aşa mi s-a părut mie!  Revenind la ale noastre, vreau să vă arat ultimele produse consumate! Şi să vă spun câte ceva despre fiecare în parte.

Balsamul de păr Gliss Oil Nutritive mi s-a părut destul de ok. Am mai folosit în trecut balsamurile de păr Gliss şi m-am împăcat bine cu ele. Şi de data aceasta a fost la fel. Mi-a lăsat părul moale şi uşor de descurcat. Deşi nu este wow, e posibil să-l mai vedeţi pe aici!

Rimelul de la Maybelline, Lash Sensational este unul dintre preferatele mele! Face parte din topul produselor mele recumpărate! Vi le-am arătat aici!  Îmi face genele să arate frumos, cu volum şi nu pică la sfârşitul zilei sub ochi! Mi se pare că se înlătură un pic mai greu. Dar clar merită cele câteva minute în plus, seara, la demachiere.

Uleiul de păr Mythic Oil de la L’Oreal m-a ţinut o grămadă de timp! Cred că îl am de vreo 2 ani! Poate mai bine! Mi-a plăcut foarte mult! Miroase frumos şi îmi lasă părul foarte smooth şi plăcut la atingere! În plus, e nevoie de o cantitate mică şi o sticlă din asta te ţine o grămadă! Am mai încercat câteva, iar acum am unul care îmi place aproape la fel de mult! Dar despre asta vă povestesc altădată!

 Empties sau noi produse consumate

Alpha-H Balancing Cleanser with Aloe Vera este un demachiant cremos, foarte delicat cu pielea. L-am îndrăgit foarte mult! Şi asta pentru că, după demachiere, nu rămân cu senzaţia aceea de piele care strânge. L-am primit cadou atunci când am cumpărat exfoliantul Liquid Gold pe site-ul CultBeauty. Dacă îl mai găsesc la ofertă o să-l recumpăr. E foarte mişto!

Loţiunea tonică exfoliantă Clarins o cunoaşteţi deja. Poate v-aţi plictisit de câte ori v-am povestit despre ea! Ce să fac? Îmi place mult de tot şi o să o cumpăr în continuare! Găsiţi review-ul meu complet aici. !

Loţiunea tonică cu iris, pentru ten mixt sau gras de la Clarins. Ştiu, ştiu: încă una! Sunt complet diferite:una este exfoliantă, iar aceasta este simpla loţiune tonică! Are un miros fresh, plăcut şi relaxant. Recunosc, nu am folosit-o foarte des! Nu am simţit nevoia! Poate de asta m-a ţinut cam un an de zile! Nu conţine alcool: yay for that! În zilele în care o foloseam, îmi simţeam tenul hidratat, curat şi plăcut la atingere. Nu am văzut rezultate extraordinare de la ea. Şi nici nu am avut aşteptări prea mari!

Gata, fetelor! Astea au fost ultimele mele produse consumate! Luna asta şi luna trecută am avut mai multe produse de skincare. Când se termină unul, încep să se termină toate!

Voi ce produse aţi terminat în ultimul timp ?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Empties sau noi produse consumate - #April Edition - Beauty Letters 03/05/2016 at 5:26 PM

  […] pare că trece mai ceva ca o nălucă! Parcă ieri vorbeam despre ultimele produse consumate în martie. Ştiţi, uneori, am impresia că unele creme se termină fix atunci când ai mai mare nevoie de […]

 • Reply From Meg With Love 12/05/2016 at 8:46 PM

  cat de putine mi se par! 🙂 eu am strans iar o punga…

  • Reply Andreea 12/05/2016 at 10:43 PM

   Chiar sunt putine. Incerc sa le pozez mai des. Desi nu-mi iese mereu treaba asta! 🙂

  Leave a Reply