Random Reviews

Roberto Cavalli Paradiso-un parfum cu iz de vară

28/03/2016
Roberto Cavalli Paradiso Perfume Review

Roberto Cavalli Paradiso este un parfum floral-lemnos. Mă duce cu gândul la vară! La seri târzii de vară,  răcoroase şi plăcut înmiresmate.  Cred că de asta îmi şi place atât de mult!

Mi se pare un parfum suficient de puternic pentru  a fi purtat seara. Şi în acelaşi timp, suficient de discret pentru zi! Probabil că ar fi mult mai potrivit pentru vară! Dar nu îmi pasă! Nu prea ţin cont de regula asta! Port parfumurile în funcţie de starea mea. De ce îmi place azi!

Cel mai mult îmi place cum miroase după jumătate de oră de stat pe piele. Se simt esenţele lemnoase şi miros atât de bineee!  Trebuie neapărat să-l încercaţi! Dar direct pe piele! Testerele acelea din hârtie nu sunt suficiente!

Descrierea de pe site-ul Sephora vorbeşte despre note de vârf citrice: bergamotă şi mandarin, urmată de iasomie ca notă de mijloc, iar la bază are note lemnoase: chiparos, leandru şi pin. Apa de parfum se găseşte la 30, 50 sau 75 ml.

Îmi place cum arată sticla! O sticlă cu alură clasică, interesantă! Capacul pare a fi un uriaş diamant. De fapt, designul sticlei este inspirat de un diamant şi multiplele sale faţete. Dar şi de diversele aspecte ale personalităţii unei femei!

La capitolul rezistenţă, pe pielea mea se comportă ok. Asta înseamnă pe undeva pe la câteva ore.

Când aveţi drum prin Sephora sau prin alt magazin, testaţi-l! O să vedeţi că Roberto Cavalli Paradiso nu o să vă fie indiferent! Şi dacă vă plac parfumurile floral-lemnoase, o să vă placă şi Paradiso!

Ce fel de parfumuri vă plac ?

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Elena from Life Makeup and Beauty.com 29/03/2016 at 4:18 PM

  Ce sticluta frumoasa! 🙂 Mie nu-mi plac parfumurile florale ci le prefer pe cele dulci, gurmande, orientale… Imi place sa simt moscul in parfumuri si deci cele puternice, tari, cu silaj mare. O zi frumoasa!

  • Reply Andreea 30/03/2016 at 8:36 PM

   Cele cu mosc imi plac si mie! Si daca au si ceva floral pe ici, pe colo, mi se par geniale! 🙂

 • Reply Rux 03/12/2016 at 10:33 PM

  Am Roberto Cavalli eau de parfum 75 ml de vanzare…eu nu reusesc sa ma acomodez cu el.

 • Leave a Reply