Makeup Reviews

Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick in Honey Mood

14/04/2016
Ruj Bourjois Rouge Edition Velvet in Honey Mood

Rujurile din gama asta, Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick, mi se par geniale! Mai am câteva nuanţe şi sunt foarte mulţumită de calitatea lor! Vi le-am arătat aici ! Daaaaa…..şi era de la sine înţeles că o să mai îmi iau câteva rujuri din seria asta! Sunt prea bune!

Swatch Rouge Edition Lipstick Honey ManiaCând am ajuns ultima dată la standul Bourjois am văzut şi ultimele nouătăţi apărute! Pe lângă noul fond de ten City Radiance, aveau şi două rujuri noi din gama Rouge Edition Velvet : nuanţa 16 Honey Mood (un corai-piersică ce tinde spre portocaliu) şi 17 Cool Brown (un maroniu, nude, discret).  (In case you’re wondering, mi-am luat şi fondul de ten, dar despre asta vorbim altă dată!)

Puncte tari / Puncte slabe

M-am decis foarte repede să merg pe corai! Mi se pare o culoare veselă! Majoritatea tonurilor de corai bat spre roz. Honey Mood însă bate mai mult spre portocaliu! Love it! Nu e o nuanţă puternică, dar mi se pare că merge de minune cu tenurile deschise la culoare. Sunt anumite tonuri de portocaliu care arată horror pe faţa mea. Ăsta nu! Ăsta e frumos, simpatic, arată bine şi dă suficient de multă culoare machiajului de zi cu zi!

Se aplică foarte uşor, cu un aplicator de tipul celor de la gloss-uri! Are un aspect uşor lucios iniţial. Dar după ce se usucă rămâne  mat! În ultimii anii, am preferat rujurile mate. Gusturile se schimbă în timp! Acum zece ani, nici nu mă uitam la ele. Acum, mă uit doar după rujuri mate sau alte asemenea (lip stain-uri etc).

Chiar dacă este un ruj mat, nu-mi usucă buzele. Şi nici nu am senzaţia aceea neplăcută de buze care ţin. Practic, nici nu îl simt! Asta mi se întâmplă cu toate rujurile din gama Bourjois Rouge Edition Velvet! Chiar sunt foarte tari din punctul ăsta de vedere!

În schimb, dacă aveţi buzele chiar şi puţin crăpate, o să scoată asta în evidenţă!

Faţă de celelalte nuanţe pe care le am, acesta mi se pare că se duce mult mai repede de pe buze. Trebuie să-l reaplic destul de des.  Cred undeva pe la două-trei ore, depinde de ce fac.

V-am pregătit un mic colaj  în care puteţi vedea cum se vede pe buze. Mie una îmi place! Mă duce cu gândul la soare, la vară şi la vacanţă!

peach club

Concluzie: îmi place sau nu Rouge Edition Velvet, nuanţa Honey Mood ?

Eeeh…cred că v-aţi dat seama deja! Îmi place la nebunie! Are minusurile lui, este adevărat! Dar culoarea….culoarea mă fascinează! Şi pentru asta o să-l port întruna ! Când am fost în vacanţă a fost singurul ruj pe care l-am folosit! Mai ştiţi când vă povesteam că nu are rost să puneţi în portfard prea multe rujuri ? Despre asta vorbeam!

Aţi încercat rujurile din gama Rouge Edition Velvet ?

 

 

___________

Notă: 9/10

Cantitate: 7,7 ml

Preţ: aprox. 64 lei

Unde se găseşte: Kendra, B&B, Douglas, Sephora, supermarket-urile cu standuri Bourjois

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Fondul de ten Bourjois City Radiance - Beauty Letters 24/04/2016 at 8:40 PM

  […] Vă povesteam zilele trecute despre noul meu fond de ten  Bourjois City Radiance. Da! am cedat tentaţiei şi mi l-am cumpărat. Era şi la reducere. (25%)….În fine, ştiţi şi voi la fel de bine ca mine cum stă treaba cu reducerile. Vezi ceva, ai nevoie de altceva şi cumperi şi una alta care nu îţi trebuie. […]

 • Reply loredanamanciu 04/05/2016 at 10:50 AM

  Am zis sa incerc si eu produsele astea de buze de la Bourjois, dar pana acum nu am reusit sa bifez nici unul…

  • Reply Andreea 04/05/2016 at 11:48 AM

   Loredanaaa, neaparat sa incerci o nuanta din gama asta. Am vreo trei si sigur nu ma opresc aici!

 • Reply 2016 produse preferate: makeup - Beauty Letters 14/12/2016 at 7:48 PM

  […] 2016. Bourjois Rouge Edition Velvet în nuanța Honey Mood. Cred că vi l-am și arătat pe blog, aici. Este un corai portocalicios simpatic foc. L-am folosit mai toată vara. Ceea ce înseamnă ceva. […]

 • Leave a Reply