Nails

De ce să foloseşti uleiul de cuticule ?

12/04/2016
De ce sa folosesti uleiul de cuticule

Uleiul de cuticule este în primul rând un produs hidratant. Ajută la îmbunătăţirea  aspectului pielii din jurul unghiilor, le menţine netede şi moi. Dispare aspectul acela de cuticule uscate! Poate fi un ulei de cuticule special conceput pentru aşa ceva. Sau poţi folosi orice ulei hidratant care îţi place: ulei de migdale, ulei de avocado, ulei de cocos, ulei de măsline etc

De ce să foloseşti uleiul de cuticule ?

Păi, pentru că vrei unghii frumoase! Ştiu sigur că asta îmi doresc eu. Şi chiar dacă nu am mereu chef să mi le dau cu ojă, sigur o să le curăţ şi o să aplic un pic de ulei! Asta e mişto la uleiul de cuticule! Ajută şi unghiile, nu doar cuticulele. Arată dintr-o dată mult mai bine! Şi dacă fac treaba asta zilnic, am cuticule şi unghii frumoase mai mult timp!

Când şi cum să foloseşti uleiul de cuticule ?

Sfatul meu este să-l folosiţi ca ultim pas atunci când vă faceţi manichiura! Dacă vă daţi cu ojă, aşteptaţi întâi să se usuce lacul de unghii şi abia apoi aplicaţi uleiul. It’s safer!

De obicei, pun cu pensula un pic de ulei la baza unghiei, în zona cuticulei. Apoi, masez puţin, să intre în piele! Şi asta-i tot! Simplu ca bună ziua!

Recomandări

Acum folosesc uleiul de cuticule cu Vitamina E de la Sally Hansen! Mi se pare foarte bun! Se aplică cu o pensulă, la fel  ca o oja şi este foarte spornic! Cred că îl am de vreo jumătate de an şi probabil o să mă mai ţină câteva luni bune! Este destul de ieftin, undeva pe la 25-30 lei. Şi cred că îl găsiţi în Sephora, Kendra sau B&B.

După ce îl termin, mă gândesc să-mi fac un mix de uleiuri şi să folosesc sticluţa de la Sally Hansen. Aş avea propriul meu ulei de cuticule, cu ingrediente alese de mine!

Mă mai tentează  un produs. Şi dacă preferaţi variantele cremoase, vi-l recomand: Lemon Butter Cuticle Creme de la Burt’s Bees! L-am încercat la prietena mea (Tigrelu – you should check her blog, she’s great) şi miroase diviiin! Conţine numai bunătăţi: ulei de lămâie, ulei de migdale, unt de cacao…

Voi ce folosiţi pentru unghii şi cuticule ?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Strumfette 24/04/2016 at 9:28 PM

  Multumim de recomandari.

  • Reply Andreea 25/04/2016 at 9:26 PM

   Cu mare drag!

 • Reply loredanamanciu 25/04/2016 at 3:28 PM

  Si eu folosesc ulei de cuticule! Si chiar am observat o imbunatatire a acestora! 🙂
  Am unul de la Cupio si inca vreo 2 no name si la birou aplic crema Veggie.

  • Reply Andreea 25/04/2016 at 9:18 PM

   Daaaa!. Aplicat in fiecare zi face unghiile sa arate super. Si dureaza mai putin de 1 minut sa-l aplici. Genial!

  Leave a Reply