Random

5 Sfaturi pentru portfardul de călătorii

07/04/2016
Sfaturi pentru portfardul de calatorii

Vacanţele sunt cele mai relexante perioade din viaţa oricui!  Relaxare totaalăă! Fără stres, fără nimic! Singurul stres este pregătirea pentru vacanţă! Ce haine să-mi iau ? Oare e cald? Dar dacă e frig? Şi ce farduri să-mi iau  ? Dar oare să-mi iau şi ….şi…..şi…..

Am trecut recent prin asta şi cred că m-am descurcat destul de bine! Aşa că am pregătit pentru voi o serie de sfaturi bazate pe experienţa mea! Cum să alegi ce pui în portfardul de călătorii perfect ?

1. Keep it simple!

Fii sinceră cu tine! Ştii şi tu că nu o să foloseşti mai mult de două rujuri toată vacanţa! Maxim trei! Un ruj cuminte, de zi cu zi şi unul mai puternic, asortat cu serile senine şi relexante! Şi fardurilea alea noi ? Ştii tu, alea multe pe care le ai în sertar ? Lasă-le acasa! Nu o să foloseşti mai mult de o paletă de farduri!

2. Mergi pe încredere!

Ia cu tine doar produse pe care le-ai testat în timp! Nu cred că ţi-ar plăcea să te trezeşti cu monstruleţi pe faţă! Şi asta pentru că ţi-ai cumpărat acum un fond de ten nou! Unu’ super tare! Mdaa…s-ar putea ca tenul tău să nu-l agreeze! Mai bine pune în portfard  lucruri pe care le cunoşti ! Eviţi multe surprize neplăcute!

3. Pregăteşte-te din timp

Cu o zi – două înainte de plecare încearcă următorul exerciţiu! Pune într-un portfard toate produsele pe care le foloseşti în ziua respectivă! Astfel, vei ştii sigur de ce ai nevoie zi de zi! Şi poate scapi de tentaţia de a lua cu tine tot sertarul de cosmetice! Asta e valabil şi pentru creme şi demachiante! Dacă îţi place să faci liste acum e un moment bun în care să notezi  de ce ai nevoie în vacanţă!

4. Be wise!

Ai grijă cum îţi împachetezi produsele! Mai ales dacă vei călători cu avionul! Pune în pungi din acelea cu fermoar tot ce e lichid: şampon, demachiant, fond de ten etc! Din cauza presiunii s-ar putea să te trezeşti cu portfardul plin de fond de ten! Shit happens! And it should’t happen to you! Ştiu pe cineva care s-a trezit cu hainele pline de şampon! Făcuse boom în timpul zborului! Not funny at all!

5. Travel light

Încearcă să iei cu tine mostre sau produse travel-size! Vei câştiga spaţiu! Iar bagajul tău va fi mai uşor! Aţi observat că după ce puneţi portfardul şi cremele în bagaj acesta este dintr-o dată muuult mai greu ? Mie  una aşa mi se pare! Şi de aceea îmi iau mostre de tot ce am. Iar pentru ce nu am, folosesc sticluţe travel-size pe care le umplu cu produsele de care am nevoie!

Astea sunt lucrurile de care am ţinut cont atunci când mi-am pregătit portfardul de călătorii! Sper să vă ajute şi pe voi la fel de mult! Uneori, e bine să alegem lucrurile pe care le cunoaştem şi care ne oferă siguranţă!

Voi de ce ţineţi cont atunci când vă pregătiţi de vacanţă ?

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Bourjois Rouge Edition Velvet Lipstick in Honey Mood - Beauty Letters 14/04/2016 at 7:45 PM

  […] întruna ! Când am fost în vacanţă a fost singurul ruj pe care l-am folosit! Mai ştiţi când vă povesteam că nu are rost să puneţi în portfard prea multe rujuri ? Despre asta […]

 • Reply loredanamanciu 04/05/2016 at 10:48 AM

  Total de acord cu tine cu toate punctele enuntate!
  Chiar am luat de cateva ori cu mine o paleta de farduri -deh, era noua, imi placea si am zis ca sigur o voi folosi…macar o seara! M-am intors acasa cu cateva produse nefolosite…DELOC!
  Norocul meu e ca atunci cand plec in vacanta sau in concediu, plec cu masina! Atunci cand pleci cu avionul…eh alta treaba acolo! Insa e bine ca exista multe chestii care te ajuta sa iei cu tine strictul necesar, cum ar fi produsele travl size si recipiente de plastic…tot mini! Si pana la urma…iti mai cumperi acolo daca crezi ca mai e nevoie. Nu are rost sa incarci bagajul cu produse.

  • Reply Andreea 04/05/2016 at 11:50 AM

   Iubesc produsele travel size. Pe langa faptul ca sunt foarte simpatice, asa micute cum sunt ele, mai sunt si super utile! Iar shopping-ul din vacanta este cel mai relaxant ever!

  Leave a Reply