Bodycare Random

Top 3 – Geluri de duş preferate primăvara asta

03/04/2016
geluri de dus preferate dove tesori doriente nectar of beauty

 

 

Gelurile de duş sunt menite cu adevărat pentru răsfăţ! Sfertul ăla de oră petrecut sub apă şiroaie mă relaxează teribil! În special, seara după o zi lungă şi obositoare!

Martie fuse şi se duse! A venit aprilie acum! Şi deja începe să se simtă şi să miroasă a primăvară! Şi îmi doresc să am parte de senzaţia asta cât mai mult timp! Şi peste tot! Chiar şi la duş! În momentul ăsta am trei geluri de duş preferate!

1. Gelurile de duş Dove.

Îmi plac toate gelurile de duş de la Dove! Indiferent ce alte geluri mai am în baie, întotdeauna o să am şi unul de la Dove! Sunt cremoase, hidratează şi miros frumos! Acum am unul nou, cu bujor! Floral, fresh şi catifelat: aşa i-aş descrie parfumul. Se simte ca o zi de primăvară! 

2. Tesori D’Oriente Shower Cream Oil

După cum îi spune şi numele este o struţo-cămilă! Glumeeesc! Este un ulei de duş cremos. Varianta pe care o am acum, Hammam, are un miros oriental, foarte puternic. L-aș descrie ca fiind unisex! Îmi place, place, place! Are la bază uleiul de argan şi se simte asta când îl pui pe piele. Este cremos, hidratant şi îmi lasă pielea catifelată.

3. Uleiul de duş Nectar of Beauty  

Nectar of Beauty Shower Oil se găseşte doar la Carrefour. Intră în categoria mărcilor lor exclusive. Este primul produs din gamă pe care îl încerc şi sunt mulţumită! Uleiul de duş Nectar of Beauty este pe bază de ulei de argan. Deja observaţi o temă aici, nu ? Şi asta, pentru că în ultimul timp, am simţit nevoia de muuultă hidratare. Revenind, acesta are un miros mai dulceag faţă de Tesori D’Oriente.  Te întâmpină cu olmul de nuci şi vanilie. Deliciooos!

De multe ori, fac un mix din ce geluri de duş preferate am la îndemână. Azi, spre exemplu, am amestecat gelul de duş Tesori D’Oriente cu uleiul de duş de la Nectar of Beauty! Doză dublă de ulei de argan pentru un mic spa la mine acasă! Mmmmm….diviiiiiiin!

Care sunt gelurile voastre de duş preferate ?

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply loredanamanciu 04/05/2016 at 10:43 AM

  Eu iubesc gelurile de dus cremoase de la Yves ROcher! Pana acum, acestea chiar sunt cele mai faine din toate cele incercate de mine!

  • Reply Andreea 04/05/2016 at 11:53 AM

   Am avut si eu cateva de la ei. Imi vine in minte acum unul cu floare de bumbac….off! Tentatii! Tentatii! Tentatii! :))

 • Reply Empties sau noi produse consumate - #May Edition - Beauty Letters 08/06/2016 at 9:44 PM

  […] uleiul de duş cu  migdale de la Nectar of Beauty v-am mai povestit aici. Ce nu ştiam atunci era că o să-l termin atât de repede. Şi asta pentru că acum am cel puţin […]

 • Leave a Reply