Nails Reviews

Unghii roz: Candy Floss de la Ciaté

21/04/2016
Ciate - Candy Floss

Mini-sticla de ojă Ciaté o am dintr-un set de oje, ediţie limitată de Crăciun. Se numeşte Mini Mani Month şi apare în fiecare an. Sigur l-aţi văzut prin Sephora. Ediţia pe care o am eu este din 2013 şi ojele s-au păstrat extraordinar de bine. Mai am şi acum o parte din ele. E greu să foloseşti atât de multe nuanţe. De obicei, mă fixez pe o culoare şi o port până mă plictisesc. Sau îmi pictez unghiile în funcţie de stare: mai viu colorate, mai cuminţi sau undeva pe la mijloc.

Aşa s-a întâmplat şi acum.  Vorba cântecului: lumea e roz şi roz este lumea toată! Săptămâna asta am fost într-un pink mood general. Bine, eu de felul meu, sunt optimistă. Dar zilele astea am fost extra optimistă. Mi-am pus flori roz în vază, mi-am făcut unghiile roz, portofelul meu e roz. Şi apoi, mai e foarte puţin şi vine weekend-ul. Visez de o săptămână la un grătar de peşte ca la mama acasă: cu scrumbie şi saramură cu ceapa verde! Yummy!

Revenind, Candy Floss este un roz viu, feminin, un roz frumos şi vesel. Nu este cea mai opacă ojă din lume. Însă cu puţină atenţie la aplicare arată ok din două straturi. Rezultatul este foarte simpatic! În plus, îmi place cum se vede pe unghii scurte, ca ale mele.

Vouă ce ojă roz vă place ?

 


Find me on ♥ Facebook ♥ Instagram ♥ Bloglovin

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Strumfette 24/04/2016 at 9:29 PM

  Simpatica oja!

  • Reply Andreea 25/04/2016 at 9:25 PM

   E vesela. Imi da o stare de bine!

 • Reply From Meg With Love 12/05/2016 at 8:45 PM

  e dragut rozul, l-as purta si eu!

  • Reply Andreea 12/05/2016 at 10:45 PM

   Daaa! Cateodata avem nevoie de un strop de roz !:)

  Leave a Reply