Random

5 Melodii care îmi plac azi

10/05/2016
melodii preferate

Ascult muzică în special seara. Uneori mai şi dansez. Mă relaxează. Gusturile mele muzicale se schimbă în funcţie de starea de spirit. Poate azi am chef de un zbumţi-zbumţi sănătos. Sau poate vreau să ascult ceva balade rock. Sau….poate vreau să ascult o bachata de la mama ei. Depinde de ce zi am avut, de cum mă simt. Un singur lucru e constant: ascult muzică în fiecare zi. M-am gândit să vă spun ce melodii îmi plac azi. Poate aveţi chef de un pic de la la laaaaa după o zi lungă şi obositoare.

1.Maroon 5 – MapsÎn iunie o să merg la concertul lor din Bucureşti. Abia aştept! Maroon 5 mi-au plăcut încă de la începuturile lor. Iar Adam Levine are o voce super sexy. Maps este o melodie dansantă, cu un videoclip interesant. Nu este cea mai mişto melodie de la ei, dar are un summer vibe simpatic. Sigur o ştiţi şi voi!

2. Jennifer Lopez – I Ain’t your Mamma. Este o melodie nouă pentru mine. Însă de când am văzut-o  prima dată pe Youtube mi-a rămas în minte. Presimt că I Ain’t your Mamma o să devină o expresie foarte cunoscută. Iar Jennifer Lopez are în videoclip un look retro foarte mişto. Face nişte personaje frumoase. La un moment dat apare blondă şi nu-i stă deloc rău!

3. Natasha Bedingfield – Pocketful of Sunshine. O melodie relaxantă, motivantă. Sticks and stones are never gonna shake me este versul meu preferat din cântec. Mă umple de energie!

4. Justin Timberlake-Mirros. Versurile sunt atât de romantice….Iar videoclipul pare un mini-film. Dacă nu l-aţi văzut, trebuie neapărat s-o faceţi!

5. Vescan feat. Florin Ristei – Las-oSingura melodie românească din lista mea de azi este despre despărţire şi prietenie. Îmi place versiunea asta live de la Radio Zu. Mă relaxează vocile celor doi, Vescan şi Ristei.

 

Cam asta am avut chef să ascult în seara asta. Puţină muzică de zbânţuială, asezonată cu ceva mai chill. Sunt curioasă: vouă ce melodii vă plac azi ?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply