Hair Reviews

Vopseaua de păr Apivita

21/05/2016
vopsea de par Apivita

Îmi vopsesc părul de mai bine de zece ani. La început a  fost din curiozitate, apoi din plăcere, iar acum o fac de nevoie. Am fire albe, suficient de multe încât să mă deranjeze. Aşa că mă vopsesc. Aleg mai mereu o nuanţă asemănătoare cu nuanţa mea naturală. De obicei, îmi fac doar rădăcinile. O dată sau de două ori pe an îmi vopsesc tot părul. M-am gândit să încerc şi vopseaua de păr Apivita după ce am văzut-o la o prietenă (go check her out here). Dacă mi-a plăcut sau nu, aflaţi imediat!

Ce promite ?

“Nature’s Hair Color nu conţine amoniac, resorcinol sau alte ingrediente dăunătoare, în schimb este îmbogăţită cu uleiuri şi extracte organice. Acoperă firele albe de păr până la 100%, iar vopseaua acoperă uniform părul şi este foarte rezistentă.  Nu conţine PPD sau derivaţi din aceştia, principala cauză a alergiilor la coloranţii de păr.”

apivita light brown beige

Puncte tari / Puncte slabe

 • Are un miros interesant, ușor ierbos. Este mult mai plăcut față de mirosul vopselei de păr clasice, cu amoniac.
 • Lasă părul moale, cu un luciu frumos care rezistă în timp. Pozele sunt făcute la fix trei săptămâni de la vopsire. Mie mi se pare că arată foarte ok. Și asta fără să folosesc balsam de păr . (De vreo două săptămâni experimentez spălatul părului fără folosirea unui balsam de păr. Să vedem ce iese.) Am folosit doar șamponul cu banane de la The Body Shop (v-am povestit despre el aici) și un ulei de păr pe vârfuri o dată la două zile.
 • Acoperă firele albe. Aveam emoții în privința asta. Nu toate vopselele de păr ce se laudă a fi naturale acoperă bine firele albe. Vopseaua de păr Apivita face o treabă bună. Sunt mulţumită!
 • Se aplică ușor. Are o textură cremoasă, un pic mai fluidă față de vechea mea vopsea de păr. (L’Oreal Recital Preferance). Am reușit să mă vopsesc singură, fără  probleme. Iar o cutie a fost mai mult decât suficientă. Sunt sigură că, dacă mi-aș fi vopsit tot părul, mi-ar fi ajuns.
 • Culoarea rezistă. De obicei, îmi vopseam rădăcinile o dată la două săptămâni (pentru că am multe fire albe pe care le urăsc). Au trecut trei săptămâni de când m-am vopsit și încă arată ok. Se văd firele albe pe la tâmple și în jurul feței, în general. Dar încă nu sunt atât de evidente încât să mă enerveze.
 • Am ales nuanța Light Brown Beige știind din experiență că e posibil să iasă mai închisă. Așa a fost: a ieșit mai mult un very dark brown beige. Dar îmi place.
 • Instrucţiunile din cutie recomandă folosirea unui ulei pentru a proteja pielea de eventuale pete. Am folosit cremă de gălbenele, cum făceam de obicei. Nu a fost bine. Noroc că mi-am dat seama repede că pătează mai rău decât L’Oreal. Altfel, cine știe ? Așadar, sfatul meu este să folosiți un pic de ulei în jurul liniei părului.
 • Preţul este ridicat. Practic este dublu faţă de vopseaua de păr pe care o foloseam înainte. Mi se pare mult. Am găsit-o la ofertă: vopsea de păr + un şampon  Apivita, varianta full-size. Mi s-a părut o ofertă foarte mişto.
 • Cutia are aceleaşi lucruri pe care le găsiţi la orice vopsea: balsam de păr (miroase super), mănuşi (cam mari pentru mâinile mele, dar asta e), instrucţiuni de utilizare şi vopseaua propriu-zisă.
 • Se găseşte doar în anumite farmacii Sensiblu.

Concluzie

Da, mi-a plăcut! Şi asta pentru că am câştigat o săptămână în plus între vopsiri. De la două la trei săptămâni mi se pare că e ceva! Sunt mulţumită din punctul ăsta de vedere. Preţul în schimb nu-mi place deloc. Sper să o mai găsesc la ofertă. Poate cu ocazia asta încerc toată gama lor de şampoane! 🙂

Sunt curioasă dacă vă vopsiţi ? Şi cât de des?


apivita vopsea de par

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply Shopping de vară - Beauty Letters 18/06/2016 at 10:23 PM

  […] Vopseaua de păr Apivita este noua mea vopsea de păr preferată. Am folosit-o la ultimele vopsiri.  Îmi place foarte mult. Principalul ei avantaj, din punctul meu de vedere, este rezistența. Am redus timpul dintre de vopsiri și sunt foarte încântată de treaba asta. V-am vorbit despre ea aici. […]

 • Leave a Reply