Nails Reviews

Oja zilei: Pink Pocket de la Bourjois

12/06/2016
bourjois pink pocket

Pink Pocket din gama La Laque de la Bourjois mi se pare o nuanţă perfectă pentru vară! Best summer nail color, din punctul meu de vedere. Numele sugerează un roz….Mie mi se pare că se vede şi un strop de corai  pe acolo.  Este o culoare foarte frumoasă! Veselă şi vibrantă!

Din seria La Laque am o ojă roşie care îmi place la nebunie: se aplică frumos, rezistă şi arată super pe unghii. V-am şi povestit despre ea pe blog, aici. De aceea, atunci când am zărit la standul Bourjois câteva nuanţe noi, nu am rezistat. Tentaţia a fost prea mare! Mi-am mai luat câteva sticle colorate. Aceasta şi una movulie.

La capitolul aplicare, Bourjois Pink Pocket stă bine. Se aplică uşor, fără dungi. Pensula este lată şi acoperă unghia repede. Din două straturi, obţin o culoare perfect opacă. Ar merge şi într-un singur strat, dacă aş lua mai mult pe pensulă. Daaaar…. se usucă cu bule de aer dacă fac asta. Aşa că prefer să aplic două straturi mai subţiri.

Îmi rezistă pe unghii aproximativ 5 zile. Pentru mine asta e wow! De obicei, oja îmi sare repede de pe unghii. Sunt foarte încântată de fiecare dată când găsesc oje rezistente!

Sunt curioasa! Ce ojă aveţi acum pe unghii ?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Working weekend: sau ce am făcut în weekend. - Beauty Letters 16/09/2016 at 9:07 PM

    […] ales o nuanță caldă și veselă. Un corai super drăguț de la Bourjois pe care vi l-am arătat aici. Nuanța se numește Pink Pocket, deși nu e […]

  • Leave a Reply