Random Shopping

Shopping de vară

18/06/2016
shopping avene

Se întâmplă uneori să am nevoie de un anumit lucru. Unul singur. Și atunci când mă duc la cumpărături, descopăr că, de fapt, “îmi trebuie” mai multe. Parcă am nevoie și de-aia. Stai s-o pun și pe asta în coș, nu se știe când am nevoie. Și uite așa ajung acasă cu o plasă plină de produse! Exact la fel s-a întâmplat și la ultima mea “excursie” la shopping. Dacă mă urmăriţi pe Instagram, sigur aţi văzut deja o parte din “prada” mea.

Crema cu SPF 50 din gama Cleanance de la Avene. Este produsul pe care îl folosesc constant de  ceva vreme. Probabil v-ați dat seama de asta din articolele mele cu produse terminate…Chiar am numărat și am vreo 6 tuburi consumate. Îmi place foarte mult ! Intră repede în piele. Nu lasă pelicula aceea albă, lipicioasă și inestetică. E un produs foarte mișto! La el mă refeream când spuneam că aveam nevoie de un anumit produs. Cumva, au ajuns şi celelalte cu mine acasă.

Gelul de curățare Cleanance de la Avene a fost cadou la crema cu factor de protecție solară. De fapt, aveam de ales. Fie 10% reducere la crema cu SPF 50, fie gelul de curățare Cleanance la 200 ml . Să spunem doar că nu mi-a luat mult timp  să mă hotărăsc! Nu l-am mai folosit până acum. Prima impresie este bună. Chiar m-a surprins plăcut.

shopping apivita

Vopseaua de păr Apivita este noua mea vopsea de păr preferată. Am folosit-o la ultimele vopsiri.  Îmi place foarte mult. Principalul ei avantaj, din punctul meu de vedere, este rezistența. Am redus timpul dintre de vopsiri și sunt foarte încântată de treaba asta. V-am vorbit despre ea aici.

Masca de faţă cu argilă roz Apivita am cumpărat-o din curiozitate. Îmi plac măştile cu argilă, în general. Am zis să văd şi cum e argila roz de la Apivita. Nu am testat-o încă. Promit să vă ţin la curent!

 

Voi cum vă descurcaţi la cumpărături ? Respectaţi lista sau nu?

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Cristina Iorgulescu 22/06/2016 at 4:31 PM

  Ce de bunatati! Sa le folosesti cu placere!

  • Reply Andreea 27/06/2016 at 9:26 PM

   Multumesc, Cristina! Te pup!

 • Reply Andreea A. 22/06/2016 at 11:40 PM

  Sunt curioasa cum e masca de la Apivita. Demult nu am mai avut o masca ce contine argila care sa-mi si placa.

  • Reply Andreea 27/06/2016 at 9:25 PM

   Andreea, mie mi-a placut. Efectele initiale sunt la fel ca la argila noastra de la Aslavital. Astept sa mai treaca timpul sa vad ce si cum. 🙂

 • Reply loredanamanciu 08/09/2016 at 4:01 PM

  Eu incerc sa imi cumpar doar ce am nevoie, pentru ca imi doresc sa strang bani pentru ziua in care voi fi mireasa. Si uite asa, incepi sa iti faci liste, sa le lungesti si sa incepi sa le bifezi…poate la anu”! :)))

  • Reply Andreea 08/09/2016 at 9:17 PM

   Aaaa…pai la tine e alta treaba. Ai altele de trecut in wishlist! 🙂

  Leave a Reply