Random Shopping

5 sfaturi de shopping online

15/08/2016
shopping online

Internetul este cea mai tare invenție! Iar acolo, în top 3 lucruri de făcut pe Internet, este clar shopping-ul.  Are trei mari atuuri: 1.Este incredibil de relaxant. 2. Pot să fac shopping la orice oră am timp şi chef.  3. Stau în pat, în pijamale şi pot să îmi cumpăr practic orice! Fac cumpărături online de ceva ani buni. Cum ar zice unii, sunt aproape expertă. Așa că am pregătit pentru voi 5 sfaturi de shopping online. 

Siguranța înainte de toate

Folosesc un card special pentru shopping online. Special în sensul că îl folosesc exclusiv pentru cumpărături pe Internet. Pun bani pe el când și cât am nevoie. Furtul online e o problemă și încerc să iau mici măsuri de precauție. Just in case. O alternativă ar fi PayPal. Eu una nu l-am încercat până acum. Cunosc însă oameni care folosesc Paypal și sunt mulțumiți.

Totodată, cumpăr din surse sigure. Adică caut magazine online cunoscute, cu ceva vechime pe piaţă. Aleg magazine în care am încredere.

Liste, liste, liste. I wish, I wish, I wish

Îmi place să îmi fac liste cu produsele pe care mi le doresc. Tentaţiile sunt mari. E foarte uşor să pui în coş un ruj identic cu ce ai acasă, uitat în sertare. Prefer să îmi fac wishlist-uri şi  să triez din ele. Fac liste pentru lucruri de care am nevoie. În special, chestii de bază: demachiante, SPF, creme…Astea se termină mai des. Și fac liste pentru lucruri pe care mi le doresc pur și simplu. Le-am văzut la cineva sau pe net și mi-a rămas gândul la ele. Spre exemplu, acum visez la autobronzantul St. Tropez…și la balsamul de curățare Emma Hardie. ….și la multe!

Citeşte ce spun alţii.

Majoritatea magazinelor online au pagini de socializare. Ei bine, aici găsesc foarte ușor părerile altor oameni. De obicei, verific  pagina de Facebook.  Dacă au fost probleme cu transportul sau poate calitatea produselor nu a fost ok, aflu imediat. E super simplu ! E nevoie doar de două-trei click-uri.

Tot aici intră şi review-urile. Sunt super utile pentru shopping online. Iar pentru swatch-uri, un simplu search pe Google Images e de ajuns. Găsesc poze pentru farduri, rujuri, oje….tot!

Mai multe magazine, mai multe oferte.

Prefer să colind online mai multe magazine. Pe Internet e foarte simplu de făcut treaba asta. Fără dureri de picioare sau de cap! Dacă vreau ceva, verific prețul în mai multe magazine. Poate e undeva la ofertă. Sau dincolo e mai ieftin! Sau poate găsesc transport gratuit. Sau poate e vreo promoție la toate cumpărăturile….Tot timpul e un discount, undeva.

Newsletters.

Sunt abonată la o grămadă de newslettere de la diverse magazine online. Poate la prea multe. Mereu am căsuța de mail plină de tot felul de newslettere. Daaar….aflu rapid când sunt reduceri. În plus, magazinele online au campanii de discount pentru abonați….tentează oamenii ca mine să facă shopping online. Zilele trecute am primit un discount code de 20% de la Asos. Un fel de: Bună! Ce mai faci? N-ai chef să cumperi ceva de la noi? 

 

Mai rămâne un singur lucru de zis: spor la shopping!

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply iguanitza 30/08/2016 at 1:43 PM

  Foarte fain articolul! 🙂

  • Reply Andreea 04/09/2016 at 1:03 PM

   Multumesc mult! 🙂

 • Reply loredanamanciu 08/09/2016 at 4:11 PM

  Si eu platesc uneori tot cu contul PayPal. Asta daca am bani in cont :))) In general pentru comenzile din afara e nevoie de un cont PayPal, insa nu dau comenzi atat de dese.
  Daca nu, platesc cu cardul meu.
  Fain articolul!

  • Reply Andreea 08/09/2016 at 9:22 PM

   Multumesc mult!
   Nici eu nu comand des. Dar in general imi cumpar chestii la care am acces mai greu. Cum e tonicul Pixi Glow care la noi nu se gaseste…

  Leave a Reply