Empties Reviews

Empties sau ultimele produse consumate #August

04/09/2016
produse consumate

Îmi place mult seria asta de articole cu produse consumate. Le văd aşa, ca pe nişte mini-review-uri. Dacă sunteţi curioase să vedeţi ce am consumat până la ultimul strop, just keep on reading.

Loţiunea micelară Bioderma, varianta roz, este cunoscută de toată lumea. O prefer  pentru demachierea ochilor. De aceea, o sticlă din asta mare, de 500 ml, mă ţine o veşnicie. Sau cel puţin aşa mi se pare mie. Am încercat şi varianta de la Garnier, cu dop roz. Este ok şi aceea, dar parcă Bioderma demachiază mai repede rimelul….Acum sunt curioasă să văd cum este varianta Garnier bifazică, cu ulei de argan. Teoretic, ar trebui să fie bună.

Gelul de curăţare Avene Cleanance l-am primit cadou atunci când mi-am cumpărat crema cu SPF 50 din aceeaşi gamă.  Este un gel de curăţare special pentru ten acneic şi se simte. Are un uşor efect astringent. De aceea, preferam să-l folosesc primul în rutina mea de demachiere. Veneam apoi cu ceva  puţin mai hidratant. Mi-a plăcut mult ambalajul. Sticla are un dop şmecher, cu deschidere prin răsucire.

Crema cu SPF 50 Avene, din gama Cleanance este nelipsită, cred, din seria asta de articole. O mânânc pe pâine, să zic aşa.  Nu mă văd renunţând prea curând la creme cu SPF, folosite zilnic. Poate neglijez braţele/picioarele şi nu le dau cu SPF. Faţa niciodată.

Crema de ochi Murad Essential C, cu SPF 15. Este în varianta mini. Cred că a fost într-un set travel size, sau ceva de genul. Tubul ăsta mic are doar câţiva ml (vreo 8). M-a ţinut în schimb o grămadă. Crema are textură grasă, nu intră tocmai imediat în piele. În afară de asta, mi s-a părut o cremă ca toate cremele. Nu am văzut să facă ceva special.

produse consumate

Am terminat şi vreo două deodorante.  Dove, varianta Original, cu capac albastru, este preferata mea. Mi se pare cea mai eficientă. Şi am terminat rapid şi un mini-deodorant Nivea Black&White. Mi-a plăcut şi el. Chiar mi-am cumpărat unul full-size.

Şamponul Apivita pentru păr deshidratat, cu migdale şi miere. L-am primit atunci când mi-am cumpărat vopsea de păr de la ei. Are un miros foarte plăcut. Chiar m-a surprins şamponul ăsta. Lasă părul moale şi nu-mi irită scalpul. Nu ştiu dacă o să-l recumpăr pentru că e aproape cât o cutie de vopsea la preţ. Dar în viitor, cine ştie….

Acetona Oversa este iaraşi o veche iubire în materie de cosmeticale. Curăţă bine oja de pe unghii şi nu miroase foarte naşpa. Ţineţi minte acetonele alea ce se simţeau în toată casa atunci când îţi făceai unghiile? Nu este cazul pentru Oversa.

produse consumate

Rimelul They’re Real de la Benefit, varianta travel-size. Chiar este un rimel foarte, foarte mişto. Îmi alungeşte genele. Combinat cu un rimel pentru volum, îmi face genele super frumoase. Dacă-l găsesc prin vreun set de Sărbători, îl recumpăr sigur.

Două rimeluri pentru sprâncene. Benefit gimme brow şi Essence make me brow. Singura diferenţă între ele este peria. De aceea, am luat peria de la Benefit şi o folosesc cu rimelul Essence. Tubul de Benefit e gol demult. L-am păstrat pentru periuţa de rimel. Este mult mai bună faţă de cea Essence. Am făcut un review comparativ aici.

Ce produse consumaţi cel mai şi cel mai repede ?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Cristina Iorgulescu 06/09/2016 at 3:50 PM

  Ai fost harnicuta. Lotiunea micelara de la Bioderma este printre favoritele mele.

  http://strumfette.blogspot.ro/

  • Reply Andreea 06/09/2016 at 7:39 PM

   Ha ha ha! :))) Mereu mi se pare ca termin prea putine lucruri! :).

 • Reply loredanamanciu 08/09/2016 at 4:16 PM

  Eh uite nici mascara de la Benefit nu m-a convins! Oare ce e ciudat la mine cu privire la produsele astea mini de la Benefit? :)))

  • Reply Andreea 08/09/2016 at 9:26 PM

   Nu esti Bene-Gal, asta e. Just kiddin’! Daca ne-ar placea la toate aceleasi lucruri, nu am mai avea despre ce povesti pe aici.

  Leave a Reply