Makeup Reviews

ScandalEyes Reloaded Mascara Review

18/09/2016
scandaleyes reloaded mascara review

De la o vreme tot văd o reclama la televizor. Cara Delevigne ne îndeamnă să cumpărăm un nou rimel: ScandalEyes Reloaded Mascara by Rimmel London. Împreună cu un tuş de ochi. Păi şi dacă Mrs. Cara Delevigne spune aşa, puteam eu să fac altfel ? Ei, glumesc, bineînţeles! Când am fost ultima data la shopping, îmi rămăsese reclama asta în cap. Foarte drăguţă, de altfel. Şi mi-a atras atenţia standul de la Rimmel. Până la urmă, mi-am luat rimelul şi unul dintre noile  tuşuri de ochi.

Ce promite ?

Vă spun varianta prescurtată: “mai mult volum, fără încărcare inestetică”; “peria Rimmel voluminoasă a fost reinventată cu un nou vârf conic, pentru a se adapta perfect formei ochilor tăi”; rezistenţă.

scandaleyes reloaded mascara swatches

Puncte tari / Puncte Slabe

  • Are o periuţă foarte mare, acoperă toate genele din prima. Mi s-a părut destul de dificil de lucrat cu ea, iniţial. Eram obişnuită cu rimeluri cu perie mai mică. Şi pentru că tot veni vorba, periuţa  are forma conică, cu peri tari şi nu foarte deşi.
  • Mărimea periuţei s-ar putea să vă deranjeze. Mai ales dacă obişnuiţi să aplicaţi rimel şi pe genele de jos. Mie una nu-mi place să le rimelez. Deci, pentru mine nu e o problemă asta.
  • Formula mi s-a părut foarte ok. De multe ori, atunci când îmi cumpăr un rimel nou, este mult prea umed. Scandaleyes Reloaded mi s-a părut ok. Nici foarte umed, dar nici uscat.
  • Genele mele sunt scurte şi fără volum, după cum se vede şi din poză. Şi atunci, îmi doresc să am nişte gene definite, nu separate şi cu volum. Se vede diferenţa încă de la primul strat. La capitolul volum, nu sunt foarte mulţumită. Da, dă volum. Nu zic nu. Dar am folosit rimeluri mai bune din punctul ăsta de vedere.
  • O dată cu al doilea strat, îmi dă senzaţia de gene uşor prea încărcate de produs.
  • Cred că ar arăta foarte bine combinat cu un pic de tuş, trasat fin la linia genelor.
  • Are tendinţa să se transfere pe pleoapă. Se vede şi din poze. În special, când aplic al doilea strat. No bueno!
  • De rezistat, rezistă toată ziua. Nu am avut probleme să-mi cadă de pe gene sau să înceapă să se fărâmiţeze.
  • Îl demachiez cu apă micelară şi se ia destul de repede. Asta cu se ia chiar şi cu apa caldă din reclamă, e doar reclamă.
  • Preţul mi s-a părut foarte bun. L-am prins la reducere  şi am dat 21 de lei pe el (redus de la 36 lei).

Concluzie

Scandaleyes Reloaded Mascara este un rimel bunicel. Mi se pare potrivit pentru un machiaj simplu, de tipul no makeup-makeup look. Ştii, genul ăla de rimel cu care te dai când vrei să se vadă că ai şi tu gene. În schimb, nu este un rimel care să te dea pe spate. Nu impresionează sau it doesn’t stand out from ză crowd, cum zice americanu’.

Ţie ce rimel îţi place ?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply