Random Shopping

#wishlist : 5 produse pe care mi le doresc

20/09/2016
wishlist

Vremea de azi m-a inspirat să colind magazinele online. Şi cu ocazia asta, am revăzut nişte produse frumoase, interesante şi foarte, foarte atrăgătoare. Cumva, nu se ştie cum, am reuşit să găsesc, în special, lucruri din categoria high-end sau luxury. Ce am trecut pe lista de dorinţe pentru toamna asta vă povestesc imediat.

Acum, tot timpul văd câte ceva nou sau mai puțin nou, care mă atrage. Și mai mereu îmi fac wishlist-uri. Asta nu înseamnă că reuşesc  să bifez tot.  Dar în timp, cine ştie? Poate, poate! Sau poate îmi face cineva un cadou….He he!

wishlist

1.Trusa de farduri La Dolce Vita de la Charlotte Tilbury e acolo, în fruntea listei. Mi se pare foarte, foarte mișto! Sunt  patru farduri, în nuanțe calde, tomnatice și neutre. Fix așa cum îmi plac mie. Sunt 100% convinsă că aș purta fiecare nuanță. Și merg  perfect cu fardurile mele mate de la Pupa sau Urban Decay, despre care v-am vorbit aici.

2.Și mai vreau un fard. De data asta unul cremos de la Tom Ford. Nuanța se numește Spice. Este un arămiu închis, cu reflexe aurii. Arată genial! Poate observați o asemănare în cromatica din fardurile care îmi plac mie. Asta pentru că mi se pare că mi se potrivesc foarte bine nuanțele astea pământii, calde, neutre. Trăiască bejurile și marourile!

3.Sunday Riley Luna Oil este un ulei de faţă cu retinol. Pe lângă asta, mai are şi câteva uleiuri ( de muşeţel, din sâmbure de avocado, din seminţe de struguri, de muşeţel albastru (blue tansy), de portocal roşu, ylang-ylang şi ulei din seminţe de floarea-soarelui).   Majoritatea review-urilor pe care le-am citit au fost pozitive şi sunt foarte curioasă să văd cum e. Am mai avut un serum de la Sunday Riley – Good Genes. Şi mi-a plăcut! Acum, sper să se ridice şi uleiul ăsta albastru la înălţimea aşteptărilor.

4.Paleta Renaissance de la Anastasia Beverly Hills nu se încadrează neapărat în categoria high-end. Dar e atât de greu de găsit, încât se apropie de ideea asta! Am căutat-o peste tot şi nu dau de ea. Este out of stock . Pe site-ul lor scrie că face parte din colecţia permanentă. Teoretic, ar trebui să apară. Sper să o găsesc cât mai repede!

5. Aparatul cu IPL Philips Lumea mi-l doresc de foarte mult timp. L-am privit cu neîncredere la început. Acum însă sunt din ce în ce mai tentantă să mi-l iau. Chiar am văzut câteva oferte destul de bune pentru el. Şi e visul meu de o viaţă să reduc timpul dintre şedinţele de epilat. Îl are o prietenă şi din ce spune, merită investiţia şi efortul depus. Sper să reuşesc să mi-l iau şi eu! Poate vine Moş Crăciun. Sau poate mi-l pune Moş Nicolae în ghetuţe!

În loc de concluzie

Atunci când te tentează vreun maglavais  din categoria luxury, cred că e de preferat să cumperi un lucru pe care o să-l folosești foarte des. Nu știu….Eu una nu mă văd dând banii pe  ceva fancy schmancy doar ca să-l țin de decor, bibelou pe noptieră. Nope! Vreau să le folesesc mereu, să-mi fie drag să le văd în portfard. Şi mai vreau să fie bune!

 

E rândul vostru! Ce produse vă tentează cel mai mult şi mai mult ?

Facebook // Instagram // Bloglovin 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Philips Lumea - Ce am aflat după 5 şedinţe de IPL - Beauty Letters 31/01/2017 at 8:32 PM

    […] doream un epilator Philips Lumea de foarte mult timp. Chiar vă povesteam într-un articol (aici) cât de mult îl vreau. Iniţial, am fost destul de reticentă  la ideea de epilare IPL acasă. […]

  • Leave a Reply