Random

Working weekend: sau ce am făcut în weekend.

11/09/2016
working weekend

În weekend am lucrat. Da, se mai întâmplă să muncesc și la sfârșit de săptămână.  Avantajele și bucuriile vieții de adult… Așa că recurg la mici trucuri care să mă ajute. Să mă simt, fie și pentru câteva ore, odihnită, relaxată, destinsă și toate adjectivele care mai există pentru a descrie ză weekend mood.

Saturday Night Fun

Saturday night fun sau cum mi-am petrecut seara de sâmbătă. Am zis întâi să intru în atmosfera de weekend. Știți voi: chillin’.  Mi-am pus câteva floricele într-o vază. Am ales niște trandafiri parfumați din curte. Miros senzațional! Chiar dacă suntem în septembrie, pentru mine nu a venit toamna. Dacă afară e cald, e încă vară!  Revenind la trandafirii mei roz-mov, mi se pare că aduc un aer vesel în cameră. Prospețime, verdeață, zâmbete pe chip. O nebunie!

După un duș lung și o cină rapidă, un teanc de reviste glossy a fost tot ce mai aveam nevoie. A fost o vreme în care îmi cumpăram reviste lunar. Acum, fac asta doar când am chef de leneveală maximă, fără stat cu ochii în calculator sau în telefon. Iar sâmbătă seara a fost unul din momentele alea de chillăreală, fără stres. Am fost zen!

Mi-am luat Elle și Glamour. Apropo, Elle-ul de luna asta are un supliment de travel. Destul de interesant! Hmm…chiar mă gândeam că îmi trebuie o vacanță! Unde să mă duc? Unde, unde, să plec? Am ceva în minte, să vedem ce iese.

Și pentru că am vrut să mă răsfăț până la capăt mi-am pus și un strop de vin într-un pahar. Perfect end to a hard day!

Sunday Funday

Duminica e o zi specială, în care de obicei mă pregătesc pentru o nouă săptămână. De data aceasta, mi-am pus o mască cu argilă pe față. Am una de la Apivita, din argilă roz. La capitolul efecte seamănă foarte mult cu argila noastră de la Aslavital. Doar că e mai simplu de folosit pentru că vine deja preparată.

După ce mi-am dat mască jos, am hotărât să îmi pictez unghiile. Am ales o nuanță caldă și veselă. Un corai super drăguț de la Bourjois pe care vi l-am arătat aici. Nuanța se numește Pink Pocket, deși nu e roz.

Iar după ce povestesc cu voi, am de gând să mă  uit la un episod din House of Cards. Am cam rămas în urmă, dar recuperez. Este un serial interesant. O dramă politică, cu ceva accente satirice pe ici pe colo. Îmi place foarte mult cum joacă Kevin Spacey și Robin Wright. Dacă nu l-ați văzut încă, uitați-vă măcar la primul episod. O să vă placă sigur!

Voi ce ați făcut în weekend?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply