Favourites Random

Cosmetice de vacanţă: sau ce produse am folosit in concediu

19/10/2016

Hello, ladies! Astăzi povestesc despre cosmetice de vacanţă.  Vreau să vă arăt ce produse am pus pe faţă în concediu. Da, am fost plecată hai-hui, prin lume. Happy me! Dacă mă urmăriţi pe Instagram, probabil ştiţi deja. Şi dacă nu mă urmăriţi pe Insta, ce mai aşteptaţi? Click aici.

Revenind, m-am gândit că ar fi bine să vă arăt fix produsele pe care le-am folosit. Cu ce farduri m-am machiat, ce ruj am folosit zi de zi şi ce creme am pus pe faţă. De luat, am luat mai multe cu mine. Ştiţi voi, în caz că….Toate facem aşa. Lasă, pun şi asta… şi asta… şi asta…să fie acolo. De fapt,  am întins mâna doar după câteva smacuri.

Makeup de vacanţă

La capitolul farduri de ochi, mi-am luat paleta de la Anastasia, Modern Renaissance. Este superbă! Iar calitatea este de nota zece. Chiar mă bucur că am cedat şi am cumpărat-o. Dacă o găsiţi, chiar merită să o luaţi acasă.

M-am dat de câteva ori şi cu tuşul de ochi negru, Scandal Eyes de la Rimmel London. Îl am de puţin timp, dar până acum pare ok. Şi am folosit, tot de la ei, rimelul din aceeaşi gamă.

Corectorul de la Bobbi Brown l-am folosit doar de vreo două ori. În vacanţă nu mă deranjează cearcănele. Sunt foarte relaxată din punctul ăsta de vedere.

Ce am folosit în fiecare zi, fără excepţie: bazele de machiaj. Pentru ochi, Too Faced Shadow Insurance şi pentru faţă, Benefit the Porefessional. Sunt cele pe care le folosesc de câţiva ani buni. Am mai cochetat şi cu altele, dar mereu mă întorc la aceste două produse.

Fondul de ten Revlon ColorStay este o mai veche dragoste a mea. Şi de când mi-am luat varianta asta nouă, cu pompiţă, îl folosesc în draci. Pompiţa rulzs, people! Am pus un pic de pudră doar în zona T.  Asta, doar aşa, să fiu sigură că arat ok toată ziua. Cel mai mult îmi place pudra MAC Mineralize Skinfinish Natural.

Pentru obrăjori, am folosit o nuanţă cuminte, de la Tarte, Exposed. Îmi place, dar încă nu mă prind de ce sunt atât de lăudate fardurile lor de obraz.

Ultima mea obsesie în materie de rujuri este o nuanţă de piersică coaptă de la Bourjois., Honey Mood. L-am folosit combinat cu un creion de buze de la Rimmel, nuanţa Peachy-Beachy.

Şi pentru că nu există vacanţă fără balsam de buze, mi-am luat cu mine balsamul cu miere de la The Body Shop. Este foarte, foarte bun. Love it!

travel-skincare-bag-calatorii-ingrijire-ten-blog-beauty-beautyletters

Skincare de vacanţă

Am făcut o mică greşeală. Nu mi-am luat cu mine nici o cremă hidratantă. Am crezut că o să fie suficent cu SPF-ul 50 de la Avene. M-am înşelat! A fost cam frig pe acolo. Deh, toamnă! Şi tenul meu ar fi vrut un pic de extra hidratare. Bine, măcar, m-a adus capul şi mi-am luat crema de ochi. Am una nouă, de la Aslavital, Lift Instant. Până acum, ne înţelegem bine.

Tonicul Pixi Glow l-am folosit în fiecare seară. Am avut cu mine un recipient mic, travel-friendly. Nu am vrut să iau toată sticlă. Şi am făcut bine.

Am avut şi produsele mele anti-imperfecţiuni de la La Roche Posay: Effaclar Duo şi Effaclar A.I. Pe astea nu le-am folosit chiar zilnic, doar când am simţit nevoia.

Pentru demachiat, mi-am luat două produse. Demachiantul pentru ochi bifazic de la Sephora, în varianta travel size: nu s-a descurcat prea bine cu rimelul. Cred că trebuia să fi luat altceva cu mine. Iar pentru faţă, am avut crema pentru curăţare (fără săpun) de la Aslavital. E  foarte mişto: e delicată cu tenul, plus că îşi face treaba.

Crema de gălbenele am folosit-o de câteva ori, pe zonele mai uscate. Simţeam nevoia de ceva hidratant. Şi a funcţionat! Mă bucur mult că am luat-o cu mine. O luasem pe post de cremă pentru călcâie. Dar am folosit-o şi pentru alte zone. Bună la toate crema asta de gălbenele!

Şi uite aşa, v-am arătat tot ce am pus pe faţă în ultima mea vacanţă. Am mai scris articolele de tipul “ce iau cu mine in vacanta”. Dar nu ţin minte să vă fi arătat şi produsele după care întindeam mâna cel mai des. E mai interesant, zic eu, să vedeţi exact ce am folosit.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply