Reviews Skincare

Crema pentru curăţarea feţei de la Aslavital

26/10/2016
aslavital crema pentru curatarea fetei

Vă spuneam la un moment dat despre double cleansing. Adică folosirea a două demachiante pentru curaţarea tenului. Pe unul dintre ele vi l-am arătat aici. Acum, vreau să vă povestesc despre crema pentru curatarea fetei de la Aslavital. Un produs românesc, la un preţ mic şi cu o descriere foarte atractivă. Mai multe vă spun imediat.

Ce spune eticheta ?

Produsul asigură curăţarea delicată a tenurilor sensibile. Remineralizează, energizează, calmează pielea datorită complexului unic Argilă naturală-extract organic de Goji. Se aplică o cantitate mică de cremă pe faţa umedă, evitând zona ochilor. Se masează uşor, apoi se clăteşte cu apă din abundenţă.

Puncte tari / Puncte slabe

 • Ambalajul este un tub simplu, din plastic, de 100 ml.  Cantitatea mi s-a părut iniţial destul de mică. Eram obişnuită cu de-alde 200 ml. Sau mai mult. Se termină însă destul de greu.  Şi asta e bine!
 • Crema pentru curăţarea feţei Aslavital are aceeaşi nuanţă de bej argilos ca şi tubul în care vine. Şi pentru că am trecut de ambalaj şi culoare, să vă spun cum e demachiantul. Are o textură fină, cremoasă. L-aş asocia cu o cremă pentru prăjituri. Sau cu o smântână fină.
 • Nu face multă spumă. Îmi place treaba asta! Mă enervează produsele care fac multă spumă pentru că îmi ia mult timp să le clătesc.
 • În plus, este nevoie de o cantitate mică pentru a acoperi toată faţa. O bilă albă! Mai ales că fiind la 100 ml ai zice că se termină repede. Dar nu e aşa. Chiar este foarte spornic!
 • Curăţă bine tenul. Nu am nicio plângere în sensul ăsta. Ah! Vedeţi să nu vă ia valul şi să ajungeţi cu el în zona ochilor. Am păţit asta. Din greşeală, atunci când mă demachiam am dus mâna la ochii. Şi m-au usturat un pic. Aşadar, respectaţi instrucţiunile de pe etichetă.
 • Partea mai puţin bună acum vine. Lasă în urmă senzaţia de piele care strânge. Simt nevoia să aplic imediat o cremă hidratantă. Apropo, tenul meu este mixt. Dar nu ştiu dacă un ten uscat sau sensibil ar fi încântat de crema de curăţare de la Aslavital. Mai mult ca sigur, nu.
 • Mirosul este şi el uşor neplăcut. Argilos şi destul de puternic. Aduce mult cu celebra lor pudră de argilă.
 •  Preţul este de aproximativ 17 lei. Depinde unde îl găsiţi. Nu este mult. Mai ales că pe mine m-a ţinut un tub cam două luni. Două luni de demachiat zilnic.

Concluzie

Crema pentru curăţarea feţei fără săpun de la Aslavital m-a surprins. Nu aveam aşteptări mari, dar mi-a plăcut. Îşi  face treaba: curăţă tenul. Iar raportul calitate/preţ este foarte bun.  Aş zice totuşi că merge folosită mai mult în anotimpul cald. Senzaţia de piele uscată nu e tocmai plăcută iarna.

Dacă aveţi tenul gras sau mixt, vă sfătuiesc să o încercaţi. S-ar putea să vă placă!

Voi cu ce vă demachiaţi tenul ?


Ingrediente:

Aqua, Cocamidopropyl  Betane, Glyceryl Stereate, PEG-100 Stereate, Coco-glucoside, Magensium Aluminum Silicate, Cetearyl alcohol, Propanediol, Lycium Barbarum Fruit Extract, Ethoxzdiglycol, Glycerin, Ferulic Acid, PEG-40 Hydrogenated castor oil, Oryza sativa bran oil, Hectorite, Xanthan gum, Parfum, Methylchloroisothiazoline, , Magnesium nitrate, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Ultimele produse consumate #noiembrie - Beauty Letters 08/12/2016 at 8:34 PM

  […] crema de curăţare de la Aslavital v-am povestit mai multe aici. Ideea e că este foarte, foarte bună! Trebuie neapărat să o încercaţi şi voi. Mai ales că […]

 • Reply 2016 - produse preferate: skincare - Beauty Letters 18/12/2016 at 7:39 PM

  […] trebuie. Fără să lase urme de machiaj, fără să lase pielea lipicioasă. V-am și arătat-o aici, pe […]

 • Leave a Reply