Reviews

Estee Lauder Modern Muse Eau de Parfum

05/10/2016
estee lauder modern muse

Estée Lauder Modern Muse Eau de Parfum a apărut în magazine prin 2013. De atunci, au tot scos diferite variante ale muzei moderne. Chiar anul acesta o să apară Modern Muse Nuit.

Parfumul mi-a atras atenţia atunci când am primit o mostră. De altfel, o mostră destul de generoasă. Un travel-size al sticlei mai mari, fără sprayer. Nu e super drăguţa sticla asta mică? Baby perfume şi mama perfume .

Estee Lauder Modern Muse Eau de Parfum – descriere oficială

Pe site-ul Estée Lauder parfumul este descris ca fiind un contrast între note florale şi note lemnoase. Conceptul lor de marketing chiar se bazează pe ideea de dualitate: iasomie şi lemn. Un parfum inspirat de femeia modernă, independentă, încrezătoare.

Nota de vârf este mandarina. Notele de mijloc sunt tuberoza, crin, petale de flori, caprifoi, iasomie Sambac şi iasomie chinezească. Notele de baza sunt paciuli, frunze de paciuli, ambra, mosc, vanilie de Madagascar şi note lemnoase.

Ambalaj şi preţ

Ambalajul mi se pare feminin fără să fie copilăros. Cutie este bej-rozalie şi are desenat pe ea modelul sticlei. O sticlă simplă, alungită pe care scrie  numele parfumului. Capacul este cel care atrage atenţia. Are formă de fundiţă, de culoare albastru închis spre negru. Iar partea din mijloc este aurie. Îmi place cum arată!

Se găseşte în trei variante: la 30 ml, la 50 ml sau la 100 ml. Preţurile variază, evident. La Sephora, acum costă 216 lei sticla de 30 ml, 304 lei (la 50 ml) şi 433 lei (la 100 ml).

Miros

Este genul de parfum căruia îi trebuie un pic de timp să se aşeze pe piele. Nu te-ai dat şi pac! ai pus nasul la încheietura mâinii să vezi cum e. Pentru că nu o să-ţi placă. Lasă-l puţin să se amestece cu pielea.

Mirosul îl simt floral-uşor lemnos, cu puţin mosc. Destul de delicat. Este genul de combinaţie care mie îmi place mult de tot! Nu simt vanilia şi pentru mine e perfect aşa. Îmi aduce puţin aminte de Narciso Rodriguez for Her. Diferenţa este că acela mi se pare mult mai puternic, mai sexy şi mai bine închegat pe piele.

Faţă de parfumul full size,  parcă mostra miroase  puţin mai bine. Şi nu ştiu de ce pentru că este acelaşi parfum.

Rezistenţa

Nefiind un parfum tare, cred că merge purtat şi seara şi ziua. Destul de versatil, din punctul ăsta de vedere. Acum, să vă spun despre rezistenţa sa. Pe măsură ce trec orele, devine din ce în ce mai slab. Sau aşa mi se pare mie. Până când dispare de tot. Pe pielea mea nu rezistă mai mult de trei ore, din păcate.

Concluzie

Mirosul îmi place, dar rezistenţa nu prea. Nu mă face să doresc să-l recumpăr. Sau să-l ofer cadou, de exemplu.

Sigur, fiecare percepe parfumurile diferit. E chestie de ph,  chimie, uleiuri, mixuri şi preferinţe personale. Eu zic să-l încercaţi data viitoare când intraţi prin parfumerii. Sfatul meu este să-l testaţi direct pe piele. Aşa vedeţi cel mai bine dacă vi se potriveşte.

Ce tip de parfumuri vă plac ? 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply