Random

Ce am in geanta ?

13/11/2016
ce am in geanta

Ce am în geantă?  Articolele de acest gen sunt printre preferatele mele. Sunt curioasă şi îmi place să văd ce au alte fete prin geantă!

Geanta pe care am folosit-o în ultimul timp este de la Zara. Se numeşte City Chain Bag. Seamănă foarte mult cu una de la Chanel: Boy Bag. Asta m-a atras iniţial la ea. Boy Bag mi se pare o geantă foarte mişto: simplă şi în acelaşi timp interesantă. Merge cu orice: de la blug până la rochie. Însă bugetul meu nu suportă o poşetă Chanel, aşa că am căutat ceva asemănător. Şi am găsit! Îmi place mult de tot cum arată geanta de la Zara. Elementele de metal sunt argintii, fix pe gustul meu. Iar materialul din care este făcută este foarte moale. Buuun! Şi acum, să vedem ce am găsit în geantă.

Am un portofel mic, roşu, din piele. Este  subţire şi îl folosesc în special cu geanta asta. Nu încap prea multe în el. Adică monedele nu au loc. Dar e ok. Chiar îmi place. Este genul de portofel pe care îl foloseşti mai mult pentru carduri. Eu ţin şi câţiva bănuţi cash.

Pentru că tot suntem în zona asta, ţin min mereu cu mine şi actele. Acum am un port-document bej. Înainte aveam unul haios, cu floricele şi fluturaşi. Asta e mai basic, un pic clasic. Se potriveşte şi cu geanta.

Mereu iau cu mine şerveţele uscate şi umede. De data asta, văd că am doar uscate. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu pachetul de şerveţele umede. Eram convinsă că am în geantă. Bănuiesc că le-am uitat pe undeva.

Şerveţelele matifiante de la Sephora nu le-am folosit deloc în ultimul timp. S-a răcit afară şi a început să-mi reziste fondul de ten mai bine. Le car după mine, să fie acolo. Pachetul este subţire. Nu ocupă mult spaţiu…..Şi mă simt bine dacă ştiu că le am în geantă.

Am două rujuri de la Bourjois. Sunt nuanţele mele preferate. Şi le iau pe ambele după mine mai mereu. Dacă am chef să mă dau cu unul dintre ele şi nu îl am la mine ? Ce mă fac atunci ? Aşa, le pun în geantă şi am rezolvat problema. Oglinda mea roz de la Accessorize este nelipsită. Mi se pare foarte simpatică şi drăguţă.

Parfumul Marc Jacobs Daisy, varianta de 10 ml, mi-a atras atenţia, iniţial, prin ambalaj. Mic, drăguţ, simpatic şi perfect pentru o poşetă. Era amplasat şi strategic în Sephora. Aproape de casă. Zona aia este plină de tentaţii!

Ceasul trebuie să-l duc să-i schimb cureluşa. Este al mamei  şi îi vine prea fix pe mână. Îl port şi pe el de ceva timp cu mine. Chiar prea mult. Sper să reuşesc să ajung curând la o ceasornicărie!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply