Nails Reviews Uncategorized

Oja zilei: Douglas 38-Metalized

11/11/2016
douglas 38-metalized

Douglas 38-Metalized se asortează perfect cu toamna de afară. Un maro ruginiu, cu tonuri roşcate, plin cu particule aurii. Este o culoare frumoasă, puternică,  bogată. Indiferent din ce parte priveşti, se vede la fel de interesant. Efectul uşor metalic îi dă un farmec aparte!  Mi se pare că se vede foarte drăguţ pe unghii.

Aplicare

Se aplică uşor. Nu am avut probleme. Ştiţi, cu ojele noi, nu se ştie ce nimereşti. Dar chiar a fost ok. Se întinde repede, frumos, fără dungi. Este o ojă opacă, arată bine chiar şi într-un singur strat.

oja douglas 38-metalized

Rezistenţă

Mi-a rezistat destul de bine pe unghii. Undeva până la  3 zile se menţine foarte frumos .  Apoi începe să se tocească la vârfuri. Dar fără să se vadă naşpa. Aş zice că arată ok cam 5 zile. Sigur, depinde acum şi ce faci. Dacă ai de gând să faci curăţenie de toamnă fără să porţi mănuşi, well…..Nu te aştepta la minuni. În general, lacurile de unghii de genul ăsta, cu bling-bling, rezistă mai mult pe unghiile mele.

 Concluzie

Oja Douglas 38-Metalized s-a dovedit a fi o alegere inspirată. Culoarea este frumoasă, modul de aplicare este ok, la fel şi preţul (19 lei).  Cel mai mult şi mai mult îmi place nuanţa. E ca un covor de frunze toamna. Sunt aproape obsedată de ea! O port întruna!

Voi ce ojă aveţi acum pe unghii ?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply