Empties Random

Produse consumate in octombrie

09/11/2016
produse consumate in octombrie

 Hello, ladies! Trec zilele de parcă ar fi minute, nu vi se pare? Înainte să treacă de tot şi noiembrie, ziceam să vă povestesc despre ceva produse consumate in octombrie. Am strâns câteva şi luna asta. Geluri de duş, creme de corp, dar şi farduri, maglavaisuri şi un burete roz pentru fond de ten.

Skincare/Bodycare/Haircare empties

Am reuşit performanţa de a termina două creme de corp. Două! Bine, nu sunt chiar din acelaşi film. Neutrogena deep moisture body lotion este o loţiune de corp super hidratantă. Sunt foarte mulţumită de ea. Mai ales că m-a ţinut destul de mult. O să o cumpăr din nou, în mod clar. V-am şi povestit despre ea aici.  Am mai dat gata şi un gel-cremă de remodelare corporală de la Elmiplant.  Ăsta nu m-a impresionat. Îl foloseam de obicei seara, după jumătate de oră de făcut sport acasă, pe hol. Îmi plăcea efectul răcoritor. Dar nu a făcut mare lucru, în afară de asta.

Sunt mare fană a produselor pentru baie de la Dove. Mi se par printre cele mai bune din supermarket.  Îmi place însă să încerc şi lucruri noi. Aşa că mai mereu am un număr, să-i spunem, n de sticle colorate prin baie.

Gelurile de duş terminate tura asta sunt la poluri opuse la capitolul mirosuri. Palmolive Peach Delight  are un parfum puternic, de nectar de piersici. Cel puţin eu cu asta îl asociez. Este un gel de duş cremos, îmi place cum lasă pielea. Aroma de piersică nu persistă însă foarte mult timp .  La polul opus, am un mini-ulei de duş de la Sabon, cu iasomie. Nu este el tocmai ulei, ci mai degrabă gel, dar îşi face treaba. În plus, miroase foarte, foarte mişto! Şi discret. Îmi place mult de tot. În general, produsele lor sunt destul de scumpicele. Dar pentru un mic răsfăţ, merită. Au nişte arome interesante în colecţie.

Batiste Dry Shampoo este mega-cunoscut. Un şampon uscat pentru zilele alea dintre două spălări. Îl folosesc destul de rar. Din cauza asta, durează mult până reuşesc să termin un tub. Este o invenţie utilă, nu zic nu. Dă şi un pic de textură părului. Îmi place însă mai mult senzaţia aia de păr proaspăt spălat.

Demachiantul bifazic de la Sephora a fost cu mine în vacanţă. Din păcate nu s-a descurcat deloc bine cu rimelul. M-am chinuit un pic să mă demachiez. Major fail!

Ce mi-a plăcut foarte mult este Origins Super Spot Remover. Se aplică fix în zona problemă şi usucă repede monstruleţii. Are consistenţă de gel şi un miros uşor mentolat. Deşi recipientul este mic (10ml), m-a ţinut super mult timp! Vreo 6 luni, cred.

produse consumate octombrie

 Produse de machiaj consumate

Am încercat să nu termin prea repede  Laura Mercier Tinted Moisturizer -oil free. Şi asta pentru că la noi nu se găseşte. Mi-am cumpărat-o anul trecut, din străinătăţuri. Mi se pare printre cele mai bune creme nuanţatoare încercate de mine. Dacă nu chiar cea mai bună. Are acoperire medie şi arată extrem de bine pe ten. 

Baza de machiaj Benefit the Porefessional am mai avut-o. Ştiu ce poate. Ascunde porii şi uniformizează un pic aspectul tenului. Uneori o folosesc singură, fără fond de ten. Mă face să arăt un pic mai fresh.

Rimelul L’Oreal Volume Million Lashes, Feline se demachiază greu, dar îmi face genele frumoase. Le dă volum şi rezistă toată ziua, fără să pice sub ochi.

Fardul de ochi cremă de la Bourjois, T03 Petale de Glace, l-am luat la reduceri, din Kendra. Din păcate, nu s-a comportat deloc frumos. Se strângea repede în pliuri, chiar şi cu bază de machiaj. Şi se dezlipise şi de pereţii borcanului. Mi-a şi zburat o dată din recipient. Amuzant, ce să zic ?

Beauty Blender-ul roz este pe drept cel mai lăudat bureţel de fond de ten la ora asta. Fondul meu de ten arată cel mai bine aplicat cu el. A trebuit să-l arunc  după vreo jumătate de an pentru că se făcuse naşpa. L-am agăţat cu o unghie şi am reuşit să-l rup. Acum am unul nou, roşu. Ăsta nu-mi place la fel de mult. Se decolorează rău de tot atunci când îl spăl. Efectiv, văd cum se scurge pigmentul de vopsea roşie. Sigur o să revin la cel roz mai târziu.

Tuşul de ochi negru de la MAC, Fluidline, nuanţa Blacktrack este cred primul tuş de ochi la borcan pe care l-am încercat. Am rămas impresionată de la prima folosire. Şi încă îmi place. Se întinde uşor şi rezistă toată ziua! Love it!

Aţi folosit ceva din lista mea de  produse consumate in octombrie ?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply