Random

Top 3 produse preferate Revlon

23/11/2016
top 3 produse preferate revlon

Revlon este o companie de cosmetice americană, destul de cunoscută la noi. Au standuri prin supermarket-uri, magazine mici sau Kendra. De-a lungul timpului, am încercat destul de multe produse de la ei. De la deodorante şi vopsea de păr, până la farduri sau oje. Astăzi, însă vă povestesc despre….. Top 3 produse preferate Revlon. Adică ce mi-a plăcut mai mult şi mai mult din tot ce am folosit. 

Fondul de ten Color Stay vine în două variante: fie pentru ten mixt/gras, fie pentru uscat. Eu îl am pe cel pentru ten mixt. Și îmi place! Formula sa mi se potriveşte. Are putere mare de acoperire și rezistență foarte bună.  De când i-au schimbat ambalajul și i-au pus pompiță, îmi place și mai mult. L-am folosit și mai demult, dar fără pompiță era foarte aiurea. Curgea prea mult din sticlă. Apoi, mă murdăream, era greu de utilizat. Renunțasem să-l mai cumpăr. Acum, însă, e altă poveste. Ambalajul nou face diferența. Iar combinat cu burețelul Beauty Blender, este foarte mișto.

Rujurile Revlon sunt printre cele mai apreciate în categoria lor de preţ. Şi nu tocmai degeaba. Sunt cremoase, fără să fie lipicioase.   Ce mi se pare foarte mișto: nu usucă buzele. Și dacă ai găsit un ruj care nu usucă buzele, înseamnă că e de bine. Am încercat rujuri din gama Super Lustrous şi Colorburst. Şi poate, da, nuanțele lor nu ies neapărat din tipare. Dar sunt nuanțe frumoase, pigmentate. Și se văd frumos pe buze.

Lacul de unghii pentru uscare rapidă (quick dry top coat, nr. 960) îşi face treaba perfect.  Mă ajută foarte mult să reduc timpul dedicat manichiurii. Şi mi se pare mie, măreşte un pic rezistenţa ojei pe unghii.  Asta aşa, ca un fel de bonus. Cel mai important însă este că usucă repede lacul de unghii. Şi scap de stresul de a sta cu mâinile nemişcate o veşnicie…Dacă nu l-aţi încercat până acum, ce mai aşteptaţi ? Go & buy it!

Care sunt produsele voastre preferate de la Revlon ?

 

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply lianadotee 23/11/2016 at 9:18 PM

  Hmm mi.ai dat sperante cu top coat.ul. Sunt in cautarea unuia si cred ca il voi incerca si pe acesta.

  • Reply Andreea 24/11/2016 at 9:56 PM

   Sa ti-l iei. Sunt sigura ca o sa-ti placa!

 • Reply loredanamanciu 25/11/2016 at 2:49 PM

  Asa-i ca e misto Colorstay cu Beauty blenderul??? Eu din pacate nu-l am, dar am testat varianta si mi-a placut maxim! Acum mai testez cu varianta veche – mai am putin produs pe care l-am turnat intr-un recipient de la o crema, sa pot sa iau cu pensula. Desi nu sunt fana a pensulelor plate de fdt, azi asa l-am aplicat si la final am venit cu un buretel sa fiu sigura ca nu sunt dare – e mistoooooo! Se vede misto rau pe ten! Desi nu ma asteptam! 😀
  Iar varianta cu pompita e misto ca e mai usor de folosit produsul! Ai observat diferenta la nuante?

  • Reply Andreea 27/11/2016 at 11:21 PM

   E super misto cu beauty blender-ul! Varianta veche ma enerva rau din cauza ambalajului. Asta cu pompita imi place rau de tot! Alta viata! La nuante, nu stiu ce sa zic. Nu mai am sticla veche. Asa, la prima vedere, tot nr ala mi se potriveste….

  Leave a Reply