Favourites Random

2016 produse preferate: makeup

14/12/2016
2016 produse preferate: makeup

E timpul! E timpul să vorbim despre cele mai iubite produse de anul acesta: 2016 produse preferate: makeup.

Sărbătorile vin! Mai e puţin şi vine Moş Crăciun. Şi apoi se termină 2016 şi o să spunem bun venit 2017! Îmi place perioada asta. Dincolo de agitaţie, de pregătiri şi de toată nebunia lui decembrie, sărbătorile de iarnă mi se par cele mai frumoase. Miros de brad şi portocale, cadouri, frig, haine călduroase. Mmmm! şi miros de bunătăţi din cuptor!

Ok. Revenind. Am împărţit seria de articole cu preferatele lui 2016 în trei. O să vă povestesc despre machiaj: farduri şi alte smacuieli. Apoi o să vă arăt şi favoritele anului din categoria skincare. Plus îngrijirea părului & corpului.

Printre preferatele anului se numără produse noi, dar și redescoperiri. Câte puțin din toate. Something old, something new.

Am redescoperit fondul de ten Color Stay de la Revlon. Varianta cu pompiță. L-am folosit și pe vremea când nu avea pompiță. Și chiar dacă îmi plăcea parcă nu-mi venea să mă dau cu el. Era prea messy. Acum însă îl folosesc aproape zi de zi. Fără exagerări. Are pompiță, se aplică ușor, iar împreună cu Beauty Blender-ul face o treabă excelentă. Apropo de burețelul magic, sunt la al doilea. L-am avut pe cel roz. Acum am varianta pe roșu. S-a decolorat puțin, dar își face treaba foarte bine. Cred că este de departe cel mai tare burețel pentru fond de ten. Trebuie să-l încercați și voi!

Pentru bujori în obrăjori am folosit cu drag și spor un fard de obraz de la Tarte. Nuanța se numește Exposed și arată foarte natural. E piersiciul perfect. Nu se găsește la noi, dar dacă aveți ocazia chiar sunt de încercat.

Corectorul de la Bobbi Brown în nuanța Light Bisque acoperă foarte frumos zona de sub ochi. Mai ales dacă cearcănele sunt mai vineții. Iniţial, nu reușeam să-l fixez foarte bine. Apoi, am încercat să pun un pic din pudra HD de la Make up For Ever și a mers. Pudra asta este foarte fin măcinată și dă o ușoară luminozitate. Eu o am în varianta travel size și cred că o să mă țină mult timp. Pentru că e nevoie de o cantitate foarte mică.  Pulverizez apoi puțin spray de fixare de la Urban Decay, varianta All Nighter și asta e.

Paleta de farduri Modern Renaissance de la Anastasia mă încântă cel mai mult din tot ce am acum în colecție. Nuanțele sunt pigmentate,  frumoase şi majoritatea sunt mate. Și mi se pare mie că se potrivesc de minune cu tenul și ochii mei. A fost destul de greu de cumpărat. Era mai mereu out of stock. Am reușit să o iau într-un final de pe site-ul din România. Și de atunci o folosesc în draci. Inclusiv nuanțele care mi se păreau prea puternice inițial. Este superbă!

Iar după ce mă fardez, mă dau cu un pic de rimel. Am descoperit unul de la L’Oreal, Telescopic Extra Black. Îmi face niște gene lungi, dă căprioară. Super rimel!

Mi-au plăcut mult două rujuri în 2016. Bourjois Rouge Edition Velvet în nuanța Honey Mood. Cred că vi l-am și arătat pe blog, aici. Este un corai portocalicios simpatic foc. L-am folosit mai toată vara. Ceea ce înseamnă ceva. Mai ales că nu mă dau foarte des cu ruj. Mai uit de el. De ăsta însă nu am uitat.

Iar rujul roșu e musai. De aceea mi-a plăcut Chanel -Rouge Allure Velvet – 38 La fascinante. L-am primit cadou de ziua mea. Primul meu ruj fancy, Chanel. Am fost foarte încântătă de el. Ce zic eu am fost ? Sunt încă foarte încântată de el. Este un ruj cremos, se aplică ușor pe buze. Iar nuanța asta de roșu mi se potrivește.

Şi vouă, vouă ce v-a plăcut cel mai mult în 2016 ?

Vă  invit să citiţi şi celelalte articole din seria best of 2016.


You Might Also Like

2 Comments

 • Reply iguanitza 15/12/2016 at 12:36 PM

  Ohhh, paleta de la ABH e si preferata mea, mi se par cele mai tari farduri ever. Am recumparat si eu Colorstay Revlon, l-am folosit o perioada, apoi am tot incercat altele. Acum ca mi-am adus aminte de el, cred ca il voi include in machiajul meu zilnic.
  Si eu sunt la al doilea beautyblender, l-am luat pe cel negru ca sa nu arate asa patat.

  • Reply Andreea 15/12/2016 at 8:59 PM

   Uite ce idee buna! Urmatorul meu beautyblender o sa fie negru. Asta rosu se decoloreaza cam repede. 🙂

  Leave a Reply