Favourites Random

2016 – produse preferate: par, corp, unghii.

28/12/2016
produse preferate: par, corp, unghii

Mi-au plăcut atât de multe cosmetice în 2016! Am încercat să fac totuşi o selecţie şi să vă arăt produsele care au ieşit în evidenţă. Best of the best! Cireaşa de pe tort. Sau cireşele….whatever! Seria de azi este despre produse preferate: par, corp, unghii.

Anti-perspirantul spray de la Dove este preferatul meu de ani buni. Am folosit cred toate variantele din gamă: castravete, minerale din Marea Moartă, bumbac, silk dry, invisible dry, original. Tot ce au, am încercat. Cel mai mult şi mai mult îmi place varianta Original, cu capac albastru. Best of all!

Gelul de duş Dove  cu ulei de argan este foarte mişto. Am foarte multe geluri deschise acum. Mai multe decât ar fi normal, probabil. ( Shhh! să nu spuneţi la nimeni! ). Oricum, încerc să le rotesc între ele. Şi cumva, cel de la Dove e folosit mai des decât toate celelalte. Este  cremos, miroase bine şi lasă pielea fină.

Am inclus şi două produse pentru păr pe lista best of 2016. Tratamentul pentru coafare Living Proof Perfect Hair Day 5-in-1 styling treatment este unul dintre ele. Am varianta mini, de 60 ml şi am luat-o din Debenhams. Am zis întâi să văd cum e. Şi e foarte tare! Am firul de păr subţire, gras la rădăcină şi uscat spre vârfuri. De fiecare dată când încercam să pun ceva în el, arăta aiurea. Ori se pleoştea, ori se făcea sârmă. Tratamentul ăsta e mişto pentru că nu-l simt în păr. Îi dă un pic de textură, puţin volum, îl face moale la atingere. Cam tot ce aş vrea să obţin după o uscare cu foehn-ul. Apropo, îl folosesc pe părul umed, atunci când îl usuc cu foehn-ul.

Masca cu placentă Kallos m-a impresionat şi ea.  Este pe bază de extract de plante: grâu şi bambus, mai exact. (Nu ştiu însă de ce se numeşte cu placentă. Asta e altă poveste. ) Revenind,  miroase frumos.  Îmi lasă părul moale şi uşor de descurcat. Iar preţul este mic de tot. Am dat aprox. 7 lei pe borcanul de 275 ml.

Am şi o ojă frumoasă care mi-a plăcut în 2016. Nuanţa se numeşte Lycheers şi este de la Bourjois, gama La Laque. Culoarea este foarte mişto: un roşu închis, cu ceva tente de marsala şi o idee de roz prin el. Nu am apucat încă să v-o arat pe blog. Dar promit s-o fac!

Lacul de uscare rapidă Revlon l-aţi mai văzut pe aici. Îşi face treaba aşa cum trebuie. M-a salvat de multe ori când eram în criză de timp. V-am povestit mai multe despre el aici.

Crema de gălbenele intră în categoria oldies, but goldies. O folosesc pentru o mulţime de chestii. Balsam de buze, cremă de călcâie, cremă de mâini, cremă de după epilat. Este foarte, foarte bună! Nu am o marcă preferată. Îmi plac însă cutiile mici. Sunt foarte practice.

Narciso Rodriguez for her este un parfum primit cadou. Şi mi-a plăcut  muuuult! Nici nu  am aruncat sticla pentru că îmi place să-l mai miros din când. Are un miros puternic, feminin, floral. Rezistă destul de bine pe pielea mea. Şi, parcă pe măsură ce trec orele, miroase din ce în ce mai bine.

Sper că v-a făcut plăcere să citiţi  despre produse mele preferate din 2016. 


Vă  invit să citiţi şi celelalte articole din seria best of 2016.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply 2016 produse preferate: makeup - Beauty Letters 28/12/2016 at 8:03 PM

    […] 2016 – produse preferate: păr, corp, unghii. […]

  • Leave a Reply