Favourites Random

2016 – produse preferate: skincare

18/12/2016
produse preferate: skincare

Mai este un pic şi vine 2017. Eu una abia aştept! Îmi plac mult de tot sărbătorile de iarnă! Dar înainte de asta, vreau să povestim un pic despre cele mai folosite cosmetice din 2016. Ooo da! este timpul pentru produse preferate: skincare. 

Am descoperit o cremă de curățare foarte mișto de la Aslavital. Crema pentru curăţarea feţei (fără săpun). De fapt, mi-a fost recomandată de Tigrelu. Dacă nu ştiţi cine e Tigrelu, mergeţi neapărat în vizită la ea pe blog, aici. Crema asta, pe lângă faptul că are un preț mic, curăță fața așa cum trebuie. Fără să lase urme de machiaj, fără să lase pielea lipicioasă. V-am și arătat-o aici, pe blog.

După ce mă demachiez, am două loţiuni tonice pe care le folosesc, alternativ. Loţiunea tonică exfoliantă de la Clarins am terminat-o. Şi nu m-a dus capul să-i păstrez ambalajul. De aceea nu este în poză. Dar o puteţi vedea aici.  Conţine acid glicolic şi ajută la exfolierea tenului. Nici nu mai ştiu de când nu am folosit un exfoliant mecanic, cu particule abrazive. Pixi Glow Tonic mi l-am comandat de pe Asos. Face acelaşi lucru doar că este o idee mai strong. 10% acid glicolic. După cum se vede, îmi plac produsele cu acid glicolic.

În zilele în care tenul meu cu tendinţe acneice o ia razna mă salvează Effaclar Duo de la La Roche Posay.  Am cumpărat crema asta de n ori. O folosesc doar pe zonele cu probleme. De aceea, un tub mă ţine două-trei luni. Şi chiar ajută cu roşeaţa, mai reduce din inflamare. Este un produs foarte ok.

Pentru hidratare şi ceva mai mult, mi-a plăcut serumul Estee Lauder Advanced Night Repair. Nu reuşesc să-l cumpăr pe cât de des mi-aş dori, din păcate. Depinde de $$$. Serumul ăsta mi se pare super tare. Îmi tonifică pielea, îi dă luminozitate. E mișto, mișto! V-am vorbit despre el, aici.

Pentru zona ochilor, am mers pe Aslavital Lift Instant. E adevărat, nu face minuni. Hidratează însă foarte bine. Iar machiajul se aplică frumos peste ea.

Crema cu SPF nu putea să lipsească. Folosesc Avene SPF 50, gama Cleanance pentru ten acneic. Mă dau zi de zi cu SPF. Pe lângă faptul că soarele nu e tocmai prieten bun cu pielea, folosesc și exfolianți chimic. Și e atunci e obligatoriu să protejez tenul. Crema de la Avene îmi place pentru că nu lasă peliculă lipicioasă. Și nici nu-mi lucește tenul de la ea.

Balsamul meu de buze preferat este de la The Body Shop, din gama cu miere, Honeymania. Este foarte bun. Dacă îl folosesc în fiecare seară, nu am treabă cu buzele crăpate.  Yeey!

Se pare că e petrecere Aslavital  în lista mea cu produse preferate din 2016. Adevărul este că au câteva  produse interesante. Argila pudră o folosesc pentru măști. Și zic eu că măștile cu argilă Aslavital sunt super tari. La fel de bune ca oricare din comerț. Sau poate şi mai şi!

Ce produs pentru îngrijrea tenului v-a plăcut cel mai mult în 2016 ?

Vă  invit să citiţi şi celelalte articole din seria best of 2016.

 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply 2016 produse preferate: makeup - Beauty Letters 28/12/2016 at 8:03 PM

    […] 2016 – produse preferate: skincare […]

  • Leave a Reply