Bodycare Reviews

Crema de corp Tesori D’Oriente fior di loto

11/12/2016
tesori d'oriente fior di loto

După ce am terminat ultima mea cremă de corp: adică Neutrogena (apropo, e foarte mişto. V-am lăudat-o aici.),  am vrut să încerc altceva. Aşa am ajuns la Tesori D’Oriente fior di loto et latte d’acacia.

Ambalaj

Vine într-o cutie metalică, de 300 ml. Iar în interior are o inserţie de protecţie din plastic. Destul de trainic ambalajul. Şi după ce o termin, pot să o folosesc la altceva. Nu ştiu, să ţin nasturi, elastice de păr, agrafe sau mai ştiu eu ce  în ea. Mi se pare prea drăguţă să o arunc.

Partea de etichetă în limba română este incredibil de succintă. “Cremă de corp 300 ml” mi se pare prea puţin. Mai multe informaţii sunt în italiană şi engleză. Ar fi fost drăguţ să scrie acolo cremă de corp cu floare de lotus. Pentru că Fior di loto nici nu ştiam ce înseamnă. Până nu am găsit scris Lotus Flower. Iar Latte d’Acaccia am căutat pe Google.  Lapte de acacia.

Miros

Are un miros dulceag, uşor floral. Simt ceva urme de vanilie pe acolo. Despre mirosul de floare de lotus nu ştiu ce să vă spun. Nu am atins niciodată o floare de lotus. Nu ştiu cum miroase în realitate. Dacă seamănă cu crema asta, atunci îmi place!

Persistă pe piele undeva în jur o oră. Poate două.  Maxim.

Textura şi efect

Crema în sine are o textură grasă, dar intră repede în piele. Nu trebuie să o masez prea mult timp.  Senzaţia imediată este de piele catifelată. Hidratată.

Pe cutie scrie să o folosim zilnic. Şi sunt de acord cu treaba asta. Dacă nu mă dau cu ea zi de zi atunci, pa-pa piele hidratată.

Concluzia este că îmi place. Îmi place mirosul. Îmi place cum se simte pe piele. Ambalajul. E o cremă de corp mişto! Până acum, mai tot ce am încercat de la Tesori d’Oriente mi s-a părut ok. Şi am văzut în supermarket şi seturi cadou de la ei. Foarte interesante: cu gel de duş. cremă, parfum… Dacă vreţi să le încercaţi,  acum e momentul.


Nota: 9/10

Cantitate: 300 ml

Preţ: aprox. 28 lei

Unde se găseşte: supermarket-uri, on-line.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply