Nails Reviews

Fit for a queen – Argint pe unghii de Crăciun

21/12/2016
fit for a queen

Alegerea mea pentru manichiura de Sărbători era de cele mai multe ori oja roşie. Dar anul acesta am zis să schimb. Să aleg ceva mai îndrăzneţ! Nu mă înţelegeţi greşit. Îmi plac unghiile roşii. Dar parcă au devenit banale pentru mine. Sunt soluţia mea salvatoare atunci când sunt în pană de idei. Cred că de asta m-a şi plictisit ideea de red nails for Christmas. Apropo, dacă vreţi să vedeţi ce ojă roşie îmi place: click aici.

Şi uite aşa am ajuns la oja de azi. Nuanţa are un nume cu rezonanţă. Fit for a queen este un lac de unghii metalic, sclipicios şi argintiu. Parcă aş avea beteală pe unghii. Aşa arată! Clar, este o alegere neobişnuită pentru mine. Dar e atât de fun! Mă înveseleşte instant. Şi când să mă dau cu argint pe unghii, dacă nu acum, de Sărbărtorile de iarnă? Totul este luminos, sclipicios, colorat şi vesel. Şi mă asortez cu ornamentele din brad. Ha! (Prima reacţie a mamei: zici că ţi-ai băgat mâinile în bronz. Yes I did).

Aplicare şi rezistenţă

Am lacul Ciaté – Fit for a queen în varianta mini. Se aplică foarte uşor. Şi rezistă destul de bine. Pozele sunt făcute în a treia zi de la aplicare. Nu arată bine ? S-a păstrat aşa drăguţ până prin a patra zi, pe final. Apoi am observat că începe să se tocească la vârfuri.

Voi cum vă coloraţi unghiile de Crăciun ?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply