Empties Random

Ultimele produse consumate #noiembrie

08/12/2016
produse consumate noiembrie

Acum, după ce a plecat  Moş Nicolae şi după o porţie generoasă de dulciuri, zic să vorbim şi despre ultimele produse consumate. Mai exact, despre ce loţiuni, poţiuni, creme şi minuni am dat gata în noiembrie. Hai să vedem ce am pus în cutia etichetată empties.

Avene Cleanance SPF 50 nu putea lipsi. A devenit o prezenţă constantă în articolele mele cu empties.  Este crema mea preferată cu factor de protecţie solară! De ce îmi place ? Simplu! Intră repede în piele, nu îmi luceşte faţa de la ea, iar machiajul se aplică frumos peste. Perfectă!

Am şi o mostră de gel de curăţare de la Balance Me. De fapt, este un travel size. L-am primit cadou la o comandă online. Nu mi-a plăcut în mod deosebit. Îmi usca prea tenul. Aşa că l-am folosit pe umeri şi pe spate. Just because!

Gelul de duş cu lăcrămioare din gama Nectar of Beauty, Les Cosmetiques, din Carrefour. Are un parfum plăcut. Fresh. Verde. Miroase drăguţ. Nu suficient de mult a lăcrămioare, pe cât mi-aş fi dorit eu. Dar este ok.  Un gel de duş normal, care face spumă, cu aromă fresh.

Despre crema de curăţare de la Aslavital v-am povestit mai multe aici. Ideea e că este foarte, foarte bună! Trebuie neapărat să o încercaţi şi voi. Mai ales că este la un preţ mic. Iefteneală curată!

Peeling-ul pentru călcâie de la Balea este iaraşi un produs bun. Sigur, aş putea să-mi fac un scrub acasa foarte uşor. Şi chiar mai apelez la produse home-made din când în când. Dar uneori e mult mai uşor să întinzi mâna după un produs gata preparat. Particulele abrazive sunt destul de micuţe şi nu zgârie. E foarte ok.

Pe partea de make-up, am reuşit să scap de un rimel de sprânce. Browdrama de la Maybelline. Şi spun să scap pentru că nu mi-a plăcut. L-am folosit când şi când. Foarte rar, recunosc. Are periuţa prea mare. Şi perii sunt prea rari. Îmi separa practic firele din sprâncene. Nu-mi place efectul. Aşa că l-am pus în cutia cu empties. Nu ne înţelegem. Asta e. Se mai întâmplă!

Şamponul cu propolis de la Apivita mi-a plăcut foarte mult. Am mai avut un şampon de la ei, din alta gamă. Par destul de ok. Cel de acum, Propoline, este anti-mătreaţă. Iar părul meu a reacţionat bine la el. Nu mi l-a uscat. Şampoanele anti-mătreaţă sunt, de obicei, mai agresive.  Nu şi ăsta. Ăsta a fost chiar ok.

Cam astea ar fi ultimele mele produse consumate. Apropo, voi ce consumaţi cel mai repede ?

Şampoane, creme, rimeluri ? Chiar sunt curioasă să aflu răspunsurile voastre!

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply