Favourites Random

Cosmetice de vacanta – ce am luat cu mine

13/02/2017
cosmetice de vacanta

Azi vreau să vă povestesc despre cosmetice de vacanta. Mai exact, despre produsele pe care le-am luat cu mine în concediu. Dacă mă urmărți pe Instagram, știți deja pe unde m-am plimbat. Am fost plecată în țara focului și a gheții.  Islanda. Un loc frumos, magic, schimbător. Şi da, am văzut și aurora pentru câteva minute. Lucky me!

În general, în vacanțe nu mă machiez prea mult. Doar chestii basic, cât să am o față ok. Aşa că am încercat să limitez cosmeticele pe care le-am luat cu mine. Să iau doar lucruri pe care eram sigură că le voi folosi.  Ce rost ar fi avut să car după mine 7 farduri de obraz ?

Ce am pus în portfard ?

Pentru ochi.

Am luat cu mine baza de machiaj de la Too Faced și trusa de farduri de la Anastasia, Modern Renaissance. Iubesc paleta asta! Are niște culori foarte mișto și pigmentate. Am folosit-o mai puțin față de cât mă așteptam. Și asta pentru că programul a fost de așa natură. Plecam devreme de acasă și nu prea aveam timp  de full makeup. Foloseam doar un pic de rimel, Lash Sensational de la Maybelline. Foarte rezistent rimelul ăsta, apropo. A făcut față cu brio la niște vânturi și ploi – ceva oribil. Te lua pe sus!

Am avut și un tuș, din acela  cu vârf cariocă, subțire, de la Rimmel – Scandal Eyes Micro Eyeliner. Și el foarte rezistent, nu s-a dus deloc pe parcursul zilei. Tușurile astea cu vârf subțire îmi place să le folosesc fix pe linia genelor, nici nu se văd. Doar fac genele să pară mai dese.

Pentru ten.

Chiar înainte să plec mi-am cumpărat o nouă sticluţă din fondul meu de ten preferat Revlon ColorStay. Am varianta pentru ten mixt, nuanța 180 Sand Beige. L-am folosit împreună cu un concealer de la Bourjois – Radiance Reveal. Nuanța pe care o am eu – 01 Ivoire – este un pic cam deschisă, dar acum iarna merge. La vară o să am nevoie de ceva puţin mai închis. Pentru fixare am folosit pudra HD de la Make Up For Ever. Iar pentru bujori în obrăjori, mi-am pus un fard destul de neutru în bagaj. Este unul de la Tarte, în nuanța Exposed. O piersică palidă. Nu sare în ochi. Foarte chill așa.

Buze.

Am luat cu mine trei rujuri. Și, spre surprinderea mea, le-am folosit pe toate. Mi-am pus un lip stain roșu de la Sephora, un ruj lichid mat de la Bourjois, rozaliu neutru și încă un ruj mat, de la The Body Shop, un nude. Lip stain-ul Sephora m-a dezamăgit puțin. E o culoare frumoasă, se aplică ușor, nu se strânge, dar la rezistență nu mi s-a părut wow. Este un produs super lăudat și așteptam mai mult. Am lăsat urme pe pahar cu el, iar după un sandviș dispăruse aproape complet. Și poate nu mi s-ar fi părut așa de neconceput treaba asta dacă nu aş fi văzut doar păreri pro pe net.  Am avut și un creion pentru buze, Bourjois – 14 Rouge Seduction. L-am folosit doar cu lip stain-ul de la Sephora.

Dacă ar trebui să renunţ la două rujuri din cele trei, l-aş păstra pe cel de la Bourjois.

Pensule.

Am fost cuminte. Mi-am luat doar 4 pensule și beauty blender-ul. Am avut pensula pentru fard de obraz de la Real Tehniques, pensula cu 2 capete din paleta Modern Renaissance, încă una cu 2 capete de la Urban Decay și o pensulă pentru blending de la Sephora.

Concluzie

Nu mi se pare că am avut multe produse cu mine. Aş zice că m-am descurcat destul de bine. Am folosit tot ce am avut în portfard. Aplauze, vă rog!

Voi la ce produs nu ați renunța în vacanță ?

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply