Favourites Random

3 geluri de dus care îmi plac acum

16/02/2017
3 geluri de dus

Iarna aduce schimbări în rutina mea zilnică. Iar gelurile de duş sunt parte a rutinii mele de relaxare. Da, relaxare. Dacă aş vrea doar să mă spăl, aş folosi un simplu săpun. Atunci când aleg un gel de duş, mă orientez, în principal, după miros.

Şi de pe la mijlocul lui decembrie până pe la mijlocul lui ianuarie am o afinitate către mirosuri festive. Portocale, scorţişoară, măr, condimente. După aceea, încet, încet mă orientez către geluri de duş mai primăvăratice. Încep să mă pregătesc pentru soare.

Geluri de duş care îmi plac şi care nu miros a iarnă.

Fa Coconut Milk Shower cream  miroase foarte mişto. A nucă de cocos, a vară şi a soare. Dacă soarele miroase a ceva, sigur miroase şi a cocos. L-am descoperit întâmplător, într-un weekend, la mătuşa mea. Mi-a plăcut de la prima “săpuneală”. Se întinde uşor pe piele, este cremos şi miroase bine. Love it!

Nectar of Beauty de la Les Cosméthiques este o gamă pe care am văzut-o doar în Carrefour. Gelul de duş cu rodie şi zmeură Nectar of Beauty are un miros dulceag. Zici că te speli cu un smoothie. Delicios.  Prin el sunt şi nişte particule exfoliante (seminţe de zmeură spun ei) destul de ok. Nu zgârie deloc pielea.

Dove cu ulei de argan este un gel de duş destinat pielii uscate. Are o textură incredibil de cremoasă!  Iar mirosul este unul vanilat, dar în acelaşi timp delicat. Vanilia se simte de obicei foarte puternic în cosmetice. Aici nu e cazul, este surprinzător de discretă. Are nişte bobiţe aurii prin el. Destul de puţine, sunt ca nişte perluţe şi nu zgârie deloc pielea. Sunt prea puţine pentru a fi exfoliante, dar sunt plăcute pentru un mic masaj. Cred că dintre toate trei, acesta este nr. 1 pentru mine.

Ţie ce gel de duş îţi place azi ?

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ultimele produse consumate #februarie2017 - Beauty Letters 05/03/2017 at 5:15 PM

    […] Geluri de duş am reuşit să termin două odată. Ţinând cont de câte am deschise acum….ei bine, înseamnă ceva. Am terminat unul de la Fa, cu aromă de cocos. Şi un Dove cu ulei de argan. Mi-au plăcut mult de tot. Chiar le-am dedicat un articol pe blog, aici. […]

  • Leave a Reply