Nails Reviews

NOTD: Pupa Lasting Color Gel

20/02/2017
Pupa Lasting Color Gel

Ojele Pupa vin în nişte sticluţe mici şi foarte simpatice. Sunt foarte “ochioase” aşezate pe raft şi nu mi-a fost deloc greu să plec cu două nuanţe acasă. Am ales două game diferite pentru că am vrut să le încerc, una mată şi una de tip gel.

Azi vă povestesc despre Pupa Lasting Color Gel, nuanţa 29. Culoarea este un roşu închis de tot, cu ceva note pământii în el. Este o ojă lucioasă, superbă. Se vede bine atât pe unghii scurte, cât şi pe unghii lungi. În plus, arată bine folosit şi pentru pedichiură, nu doar  pentru manichiură. Bifează tot la capitolul adaptabilitate, aşadar.

Aplicare

Pensula este un pic mai scurtă faţă de alte oje. Dar asta nu înseamnă că pune probleme la aplicare. Îmi place că este lată, cu vârful uşor rotunjit. Pot să acopăr unghia din 3 mişcări, fără probleme mari. Se întinde frumos şi fără dungi.

Rezistenţă

Aici e aici. Proba de foc! Vă spun: sunt impresionată! Mi-a rezistat 6 zile, aplicată în 2 straturi + 1 strat lac uscare rapidă Revlon. Iar la sfâşitul acestor zile, nu se ciobise. Se vedea puţin aiurea pentru că îmi crescuseră un pic unghiile. Dar oja era acolo. Culoarea nu mai era la fel de lucioasă, e adevărat. Se mătuise şi era un pic mneah. Dar asta se rezolvă uşor cu un lac transparent.

Am încercat-o şi fără lac deasupra, dar s-a ciobit la vârfuri după vreo 3 zile. Iar aplicată într-un singur strat mi-a sărit dupa o zi. Secretul este aşadar top coat-ul şi aplicarea în 2 straturi.

pupa lasting color gel

Ambalaj şi preţ

Sticla este micuţă, uşor de ţinut în mână sau de luat în călătorii. Preţul pentru gama Lasting Color Gel este de 23 lei pentru 5 ml. Cam mult pentru o ojă atât de mică. Asta comparând cu Bourjois La Laque (31 lei pentru 10 ml) sau OPI (50 lei pentru 15 ml). Acum, ţinând cont de calitatea ojei,   pe mine una nu mă deranjează.

Concluzie.

Îmi place mult de tot! Are tot ce îmi doresc de la o ojă: aplicare bună şi rezistenţă. Deja am câteva nuanţe noi pe care aş vrea să le cumpăr. Îmi mai doresc un fuchsia, un gri lăptos şi un nude piersiciu. Şi dupa aia, mai vedem!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply