Reviews

Parfumul Stash Sarah Jessica Parker

23/02/2017
stash sarah jessica parker

Stash Sarah Jessica Parker este un parfum nou, lansat în 2016 . Încă de atunci am fost intringată. Clipul de promovare, ambalajul, descrierea….toate astea m-au ispitit, să spunem. Iar review-urile citite, majoritatea pozitive, m-au ajutat să mă decid mai uşor.

Descriere oficială

Sarah jessica parker stash. Precious, personal, a rare jewel, my secret, come find it. It is a rule breaker, its unapologetically sexy and it is for everyone. An unexpected fusion of cedarwood atlas, vetiver, and pistachio, this sensuous aromatic woody fragrance creates a slightly rogue and deeply daring experience for the senses.  In a provocative perfume elixir spray to release the addictive power of stash.

Din descrierea de pe site-ul sjp.com am reţinut atât: sexy, unisex, senzual, rule breaker.  

Miros

Prima impresie a fost mai mult sau mai puţin plăcută. M-am dat cu el şi primul gând a fost: Văleu, ce e ăsta? . Stash nu seamănă cu nici un alt parfum pe care l-am încercat. Clar, nu este un parfum pentru toate gusturile. Mirosul este puternic. Foarte puternic.  Cel puțin așa mi se pare mie.  Îl simt greu, tare, dar fără să îmi dea dureri de cap. Îmi pare un parfum lemnos, condimentat, oriental. În urmă cu vreo zece ani, nu mi-ar fi plăcut. Sunt sigură că mi s-ar fi părut oribil. La 20+ îmi plăceau parfumurile  feminine, florale și delicate. Iar Stash este exact opusul.

Este extrem de puternic în prima jumătate de oră de la aplicare. Genul de parfum care rămâne în cameră după ce tu ai ieşit. Şi care nu place tuturor. Trebuie avut un pic de răbdare cu el. Lăsat să respire puţin. Pe parcursul zilei se mai temperează.

Notele de vârf sunt grapefruit, piper negru și salvie. Notele de mijloc sunt cedru de Atlas, paciuli, crin alb și fistic. Iar notele de bază sunt olibanum (tămâie), lemn de Massoia, vetiver și mosc.

Rezistenţă

Pe pielea mea rezistă aproape toată ziua. Chiar dacă spre sfârşitul zilei este mai slab în intensitate, este acolo. Pot să-l simt.

Ambalaj şi preţ

Sticlă este  destul de minimalistă. Ideea de parfum unisex se reflectă foarte bine în ambalaj. Combinaţia de negru cu auriu mi se pare foarte reuşită. Dar cel mai mişto mi se pare amplasarea numelui. Zici că e o o bucată de leucoplast negru, lipită aleatoriu. Şi pe care cineva a scrijelit în grabă  Stash – SJP.

Din păcate, la noi nu se găseşte încă. Mi l-am comandat de la Boots UK , iar sticla de 30 ml a fost 32 lire.  Sper să-l aducă şi la noi. Am văzut că Lovely, un alt parfum semnat Sarah Jessica Parker, este şi pe piaţa noastră.

Concluzie

Îmi place mult! Întind mâna după el de câteva ori pe săptămână. Şi chiar mi-a deschis apetitul pentru parfumurile orientale.

Dacă îţi plac parfumurile lemnoase, puternice, orientale, cu iz unisex, atunci cred că o să-ţi placă şi Stash.

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply