Empties Random

Ultimele produse consumate #februarie2017

05/03/2017
ultimele produse consumate

Mi se întâmplă mai mereu o chestie. Termin toate cremele în acelaşi timp. Dacă am terminat o cremă de ochi, sigur se termină şi crema de faţă. Şi tot aşa.  Vouă nu vi se întâmplă? Off-uri de beauty blogger…Oricum, am reuşit să pozez ultimele produse consumate. Aşa că e timpul să vă povestesc despre ele.

Loţiunea tonică Clarins cu iris, pentru ten normal sau mixt m-a ţinut foarte mult timp. Am tras de ea luni de zile. Şi asta doar pentru că nu am folosit-o pe cât de des ar fi trebuit. Mirosul este plăcut. Fresh, verde, relaxant. Sunt la a doua sticlă. Şi probabil nu o să fie ultima.Îmi place să o folosesc de obicei după ce îmi pun o mască. Mi se pare mie că îmi calmează tenul. Şi mă relaxează.

Despre Effaclar Duo+  nu prea mai am multe de zis. L-aţi tot văzut în articolele mele cu produse consumate. Şi o să-l tot vedeţi. Mă ajută foarte mult cu monstruleţii, mai mari sau mici. Calmează zonele inflamate şi îmi place asta.

Bioderma Hydrabio cu SPF 30 a fost ok pentru lunile de iarnă. Acum însă am schimbat pe un spf 50 de la Avene. A început să se încălzească afară. Soarele e mai puternic. Aşa că am mărit factorul de protecţie solară. Şi parcă machiajul stă mai bine pe cel de la Avene.

Am şi două creme de ochi în lista de produse consumate. Crema de ochi cu vitamina E de la The Body Shop nu este propriu-zis terminată. Am folosit-o o dată sau de două ori.Din păcate,  mă ustură ochii de la ea. Şi nu înţeleg de ce. Am avut-o mai demult, înainte să i se schimbe ambalajul şi a fost ok. Probabil au schimbat ceva în formulă.  Crema de la Gerovital cu retinol s-a comportat foarte bine. Mi-a plăcut.  Intră repede în piele şi hidratează zona de sub ochi.

Serumul Estee Lauder Advanced Night Repair este minunat. Îmi lasă faţa catifelată, fermă. Şi la 30+ astea sunt efectele pe care mi le doresc. Preţul este destul mare, dar încă nu am găsit o alternativă mai bună. Mi-am luat acum ceva serumuri de la The Ordinary. Să vedem cum sunt!

Balsamul de buze cu miere de la The Body Shop mi se pare cel mai bun pe care l-am avut. Acum îl încerc pe cel de la Nuxe, faimosul Reve de Miel. Dar nu e acelaşi lucru. Tot The Body Shop Honeymania iese câştigător pentru mine.

Am reuşit să termin şi fondul de ten Revlon ColorStay. Noul ambalaj cu pompiţă este de mare ajutor. Şi parcă mă invita să-l foloses zi de zi. Iar fondul de ten este foarte mişto. Se întinde frumos cu bureţelul Beautyblender, rezistă şi are acoperire mare.

Alte produse consumate

ultimele produse consumate

Am dat gata şi loţiunea micelară Bioderma. Un bidon din asta de 500 ml mă ţine cam 4 luni. O folosesc doar pentru demachiatul ochilor. Şi mă ţine mult şi bine. Îndepărtează rimelul şi tuşul fără să-mi irite ochii. Şi pentru asta o ador! Acum testez loţiunea bifazică de la Garnier. Dar parcă tot Bioderma îndepărtează mai bine rimelul şi tuşul de ochi.

Geluri de duş am reuşit să termin două odată. Ţinând cont de câte am deschise acum….ei bine, înseamnă ceva. Am terminat unul de la Fa, cu aromă de cocos. Şi un Dove cu ulei de argan. Mi-au plăcut mult de tot. Chiar le-am dedicat un articol pe blog, aici.

Astea sunt ultimele mele produse consumate. Or fi multe, or fi puţine, nu ştiu. Dar tare-mi place să văd recipiente goale . Pentru că asta înseamnă că pot să mă duc la shopping! Yey!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply